קבוצת קפולסקי

ייצור ושיווק עוגות, עוגיות וקינוחים

קבוצת קפולסקי
אייקון פרופיל

פרופיל החברה

שנת הקמה: שיבולים מעל ל-40 שנה, קפולסקי הרבה יותר
תחום: ייצור ושיווק עוגות, עוגיות וקינוחים
כתובת: שיבולים א.ד.ל
רח' יסמין 51, פארק תעשייה מערבי, אריאל
קפולסקי א.ד.ל
רח' המלאכה 30, נתניה
טלפון: 03-6873253 09-9748888
פקס: 03-5371895 09-9748899
דוא"ל: [email protected] [email protected]
אייקון הנהלה

מנהלים

  • לירון אנגל

    לירון אנגל

    מנכ"ל ובעלים

    קבוצת קפולסקי

    עוד על לירון אנגל

    לירון אנגל

מנהלים בכירים

    דורון אנגל בעלים ויו"ר החברה
    חרמון קיראי משנה למנכ"ל
    נעמה קרמר סמנכ"ל הקבוצה
אייקון אודות

אודות קבוצת קפולסקי

קבוצת קפולסקי הינה אחת מקבוצות הצמרת בישראל בתחומי העוגיות, הקינוחים והעוגות. את הקבוצה מנהל מזה 15 שנה המנכ"ל והבעלים לירון אנגל ביחד עם אביו דורון אנגל מייסד החברה. לירון, דור שלישי בחברת שיבולים א.ד.ל והיא מורכבת מ-2 מפעלים יצרניים - שיבולים אדל (ק.א) מפעל וקפולסקי. במרוצת השנים רכשה הקבוצה את רוב מתחרותיה בענף והפכה לשחקן בולט ביותר ומוביל שוק. הקבוצה משקיעה משאבים רבים בפיתוח טכנולוגיות והעשרת ידע מקצועי, והשקעה רחבת היקף זו מובילה למקסום האיכות והטעם של כלל מוצרי הקבוצה. מדי שבוע פוקדות משאיות החברה את כלל מאות נקודות המכירה בהן משווקת החברה את מוצריה, מדן ועד אילת.

מפעלי הקבוצה

שיבולים א.ד.ל - מפעל זה יוסד ע"י יצחק אנגל סבו של לירון. הוא פועל למעלה מ-40 בשוק הקמעונאי, המוסדי והפרטי ומהווה את גלגולה המשוכלל והמתקדם של קונדיטוריית אנגל בעלת 50 שנות המוניטין. שיבולים נחשבת לספק עוגיות ראשי, ובמקרים מסוימים בלעדי, עבור רוב רשתות הקמעונאות בישראל ובמהלך השנים היא רכשה את רוב מתחריה וסיפחה אותם אליה. כמו כן, החברה מייצרת עבור מרבית רשתות השיווק בישראל את מותגיהן הפרטיים בתחומי העוגות והעוגיות. כן מייצרת ומשווקת שיבולים את המותג "דולצ'ה ויטה" (החיים הטובים), מותג מוביל בקטגוריית העוגיות שבמשך שנים מחזיק נתח רחב בקטגוריית העוגיות.

קפולסקי א.ד.ל - הזרוע השנייה בפעילות הקבוצה.  את מפעל קפולסקי הוותיק רכשה החברה לפני 4 שנים מחברת ויטה פרי גליל והוא מחולק כיום לשתי חטיבות - "קפולסקי בוטיק" המייצרת עוגות בעיקר עבור ענף בתי הקפה והגופים המוסדיים, כאשר חטיבה זאת במהלכה של פתיחת רשת קונדיטוריות בוטיק בשם "קפולסקי בייקרי" וההתמחות העיקרית שלה היא עוגות ומאפים המצוינים של קפולסקי, ו"תופינים" – חטיבת התעשייה של הקבוצה המייצרת עוגות מצוננות וקינוחים מצוננים בעיקר לרשתות הקמעונאות. ביכולתה של "תופינים" לספק מגוון רחב ביותר של עוגות, כולל עוגות ללא אלרגנים, עוגות ללא לקטוז ועוגות יום הולדת כשרות לפסח, כולן בכשרויות המהודרות ביותר ובמחירים הנוחים לכל כיס. נכון להיום "תופינים" נחשבת לספק הגדול ביותר של רשתות הקמעונאות בתחום המצונן והקפוא, תופינים מקבוצת קפולסקי מפיצה לרשתות השיווק ונקודות קצה ע"י הפצה עצמית ומרלוג פנימי של החברה.

ONE STOP SHOP

הקבוצה מלווה את רשתות הקמעונאות ברחבי ישראל, גדולות כקטנות, באספקה שוטפת של כלל מוצרי הקונדיטוריה, החל מעוגיות יבשות, עוגיות שמרים ועוגות מצוננות וכלה באספקה של עוגיות מיוחדות לכל חגי ישראל, אוזני המן בפורים, דובשניות בראש השנה (הספק הגדול ביותר היום בישראל לפי נתוני STORENEXT) ועוגיות כשרות לפסח בכשרות מהודרת

וכיו"ב. החברה מספקת שירות מקיף וכולל ללקוחותיה 24-7 לכל אורך השנה ומועדי ישראל. יתרון החברה לרשתות השיווק הוא בכך שהחברה "סוגרת את הקטגוריה" ומספקת את כל מגוון המוצרים בהזמנה אחת , בנוסף מייצרת החברה את כל המותגים הפרטיים של הרשתות המובילות. מוצרי הקבוצה משווקים בכ-מאות נקודות מכירה ברחבי הארץ.

נושמים קמח מעל 25 שנה

החברה חיה את עולם הקונדיטוריה מעל 25 שנה כך שהיא בעלת שליטה וידע עמוקים ביותר אודות הליכי הייצור האופטימאליים והעדפות הצרכנים. שליטה מקיפה זו בתחום עיסוקה גורמת לחברה "לשלוט במקרר – ולא לתת למקרר לשלוט בה."

תופינים מקבוצת קפולסקי - הופכים את העוגות לנגישות לכל אדם

החברה פועלת במודל אמריקאי השם דגש רב לא רק על איכות וטעם המוצרים, אלא גם על מחירם ביחס למוצרים המתחרים בשוק. במהלך השנים פיתחה הקבוצה טכנולוגיות שימור מזון מתקדמות וכך העוגות המצוננות אותן היא משווקת ברשתות השיווק מחזיקות מעמד זמן רב יותר במקרר. כמו כן החברה הרחיבה מאוד את היבט האוטומציה במפעליה והיא מצליחה לייצר כיום "ליינים" שלמים של מוצרי קונדיטוריה ללא מגע יד אדם. מהלכים אלו אותם ביצעה הקבוצה צפויים להביא בשנים הקרובות להמשך צמיחתה הפיננסית והתפעולית כאחד.

החברה הפכה עם השנים את עוגות הקונדיטוריה לנגישות לכל אדם ובמבחני טעימה אותם ערכה עלה כי הצרכנים אוהבים מאוד את מוצריה תוך שהם מציינים לא אחת כי טעמם מתחרה בטעמן של עוגות קונדיטוריות בוטיק.

החזון

הקבוצה שמה לה ליעד להרחיב ולשכלל באופן שוטף את היצע העוגיות היבשות ועוגיות הפרימיום שלה תוך כניסה גם לתחום הקינוחים דוגמת פחזניות וסברינות. יעד נוסף אותו רשמה החברה הוא חידוש ימי הזוהר של רשת בתי הקפה קפולסקי המיתולוגית והפיכתם מבתי קפה לחנויות בייקרי ומודל תפעול עכשווי. את המהלך הראשון לכך היא עשתה עם פתיחתם המחודשת של שתי קונדיטוריות קצה בהן היא מוכרת גם קפה. בימים אלו מפתחת הקבוצה מודל זכיינות להקמתם של סניפים נוספים ברחבי הארץ. בנוסף לאלו, החברה מתעתדת להרחיב את פעילותה גם בחו"ל ובימים אלו היא נמצאת במגעים לייצוא עוגות מצוננות לשוק האמריקאי העצום.

בנוסף אולי יעניין אותך

  • הכלים המשפטיים להורשה – אינם עומדים על הצוואה לבדה

    רבים בטוחים כי הסדרת ההורשה נעשית באמצעות הצוואה לבדה, ואינם מודעים לעובדה כי הורשה נעשית גם באמצעות הסדרים משפטיים ספציפיים עליהם הם חתומים, מבלי שכלל היו מודעים לכך. דרך המלך להסדרת ההורשה באופן שייצר וודאות משפטית וימנע סכסוך משפחתי או כל התדיינות משפטית עתידית בתוך המשפחה - הינו באמצעות ראייה רחבה וכוללת של כלל ההסדרים המשפטיים בהם מעורב המוריש, אשר הצוואה היא רק חלק מהם

    הכלים המשפטיים להורשה – אינם עומדים על הצוואה לבדה

  • לבחור את היזם הנכון

    בשנים האחרונות אנו עדים לריבוי עצום של אנשים המגדירים עצמם כיזמי התחדשות עירונית. אלו משכנעים דיירים בתמורות הגבוהות שיוכלו להשיג עבורם וחותמים על חוזים כאשר אין להם כמעט רקע מקצועי בבניה. מקרים אלו מסתיימים לא אחת בפשיטות רגל ועוגמת נפש רבה לדיירים, ועל כן מומלץ מאוד לפנות לחברות יזמות מוכרות וידועות, ובמיוחד כאלו הפועלות גם כקבלניות ביצוע

    לבחור את היזם הנכון

  • בקרוב: דירוג הרופאים המומחים הטובים בישראל

    בקרוב: דירוג הרופאים המומחים הטובים בישראל

  • אל תבטלו לנו את ההסתמכות

    אנחנו עומדים בפני מהפכה צפויה של דיני הירושה, מהפכה שרובה חיובית וחשובה, התאמת דיני הירושה אל מציאות החיים הנוכחית. לצד החיוביות, דומה שבשינוי אחד, דרמטי ומהותי, המחוקק בחר בנתיב לא נכון

    אל תבטלו לנו את ההסתמכות