קייטרינג שיר בן

שירותי הסעדה לשוק המוסדי, כולל לארגונים וחברות מהגדולים בארץ, ואירועים יוקרתיים ללקוחות פרטיים

אייקון פרופיל

פרופיל החברה

שנת הקמה: 1996
תחום: שירותי הסעדה לשוק המוסדי, כולל לארגונים וחברות מהגדולים בארץ, ואירועים יוקרתיים ללקוחות פרטיים
כתובת: רח' מאיר ניסנמן 3, קרית יהודית, באר שבע
טלפון: 08-6650660
פקס: 08-6287576
אתר החברה: http://www.shir-ben.co.il
אייקון הנהלה

מנהלים

  • יורם  אוחיון, קייטרינג שיר בן

    יורם אוחיון

    מנכ"ל

    קייטרינג שיר בן

  • בן  אוחיון, קייטרינג שיר בן

    בן אוחיון

    סמנכ"ל

    קייטרינג שיר בן

    לפרופיל המלא

    בן אוחיון
  • קובי סוויסה, קייטרינג שיר בן

    קובי סוויסה

    סמנכ"ל כספים

    קייטרינג שיר בן

אייקון אודות

אודות קייטרינג שיר בן

קייטרינג שיר בן הינה חברה מובילה בתחום ההסעדה המוסדית, אשר מדי יום מספקת מעל 21 אלף ארוחות מזינות וטעימות לחדרי האוכל של חברות, ארגונים ומוסדות חינוך בכל רחבי הארץ. רוב הארוחות מוכנות במטבח המרכזי החדיש והמתקדם שהוקם בבאר שבע לפני ארבע שנים. המטבח פועל מסביב לשעון, מעסיק 80 עובדים ומשתרע על שטח של 3,500 מ"ר. הוא נבנה ברמה הטכנולוגית הגבוהה ביותר וזאת כדי לשמור על איכות המזון, והוא המטבח המוסדי המוביל בארץ מבחינת אבטחת איכות.

בנוסף לארוחות שמוכנות במטבח המרכזי, החברה גם מפעילה מטבחים רבים בתוך מוסדות וארגונים, שבהם חדרי אוכל המאכילים אלפי אנשים כל יום. בין הלקוחות הבולטים של החברה נמנים בסיסי צה"ל רבים, בתי אבות, חברות הייטק ועוד.

בנוסף לתחום המוסדי, מחלקה נפרדת של שיר בן מספקת שירותי קייטרינג יוקרתיים לאירועים וחתונות בשוק הפרטי בכל רחבי הארץ.

לחברה תעודת כשרות של הרבנות הראשית, עם השגחה צמודה במטבחיה, והיא גם מסוגלת לספק סוגי כשרות נוספים על פי דרישת הלקוח.

 

שירות ואיכות

החברה נוסדה ב-1996 ע"י יורם אוחיון במטרה לספק ארוחות לפועלים שעבדו עבור חמו הקבלן. בתוך שנה אחת בלבד, הביקוש לארוחות שלו גדל מאלף לשבעת אלפים מנות ליום, וזאת אך ורק כתוצאה מהמלצות שעברו מפה לאוזן.

מיומו הראשון של העסק, אוחיון שם דגש על איכות המזון, פיתוח העובדים ועל השירות שמוענק ללקוח. "ההתרחבות המדהימה של החברה היא תוצאה של חזון מאוד ברור ועקבי. כפי שחשוב לנו להצמיח עובדים ולקדם אותם למשרות ניהוליות, כך גם חשוב לנו להמשיך ולהתפתח בהתמדה ולהיות ארגון שמציע סל שירותים מגוון – מהפעלת חדרי אוכל לאלפי אנשים ועד אירועי שטח בתנאים קשים" מסביר אוחיון.

בכדי להבטיח ארוחות איכותיות ובריאות להנאת הסועדים, השפים של שיר בן מקפידים לשלב בין כל אבות המזון בתפריט, ומשתמשים בחומרי גלם טריים בלבד תוך שימוש במגוון עשיר של פירות וירקות והמנעות ככל האפשר משימוש בשמן.

בנוסף לתפריטים הרגילים, המאוזנים והבריאים, תזונאיי החברה יודעים לתת פתרונות לכל בקשה מיוחדת, לדוגמה תפריטים דלי שומן ונתרן ע"פ בקשת הלקוח.

החברה גם מקפידה על אמצעי זהירות מחמירים ביותר, כולל פיקוח שוטף של טכנולוג מזון, הכשרת עובדים בנושא בטיחות מזון והובלת המזון באמצעות משאיות קירור ועוד.

נושא זכויות העובדים יקר אף הוא מאוד לאוחיון, והוא מאמין שאסור להתפשר על כוח אדם. החברה משקיעה רבות בהון האנושי שלה תוך הפעלת ערוצי תגמול לעובדים ועידוד מצוינות בשירות.

התחום המוסדי

כ-85% מפעילות החברה מתמקדת בשוק המוסדי, כאשר מדי יום עשרות אלפי עובדים, חיילים, תושבים ותלמידים ברחבי הארץ נהנים מארוחות טעימות, מזינות ומגוונות של שיר בן. ארוחות אלו מוגשות בחדרי אוכל במקומות עבודה ובמוסדות אחרים.

בין הלקוחות הגדולים של החברה ניתן למנות את צה"ל, משרד הביטחון, רשתות בתי אבות, פנימיות נוער של רשת אמית, חברת החשמל לישראל, אגד, פלאפון, אוניברסיטת בן גוריון, עיריית באר שבע ועוד. 

עבור לקוחות רבים, שיר בן מפעילה מטבח שנמצא אצל הלקוח צמוד לחדר האוכל, וזאת תוך ניהול מקיף של כל מערך ההזנה באותו מוסד. זה כולל העסקת כוח האדם במטבח ובחדר האוכל, הספקת המצרכים, הכנת הארוחות ותחזוקה שוטפת של המתקן. לדוגמה, בבסיס הצבאי 'הקריה' בתל אביב, החברה מעסיקה 80 עובדים ומגישה 8,000 מנות כל יום. דוגמא נוספת הוא המטבח של שיר בן הפועל במשרדים של חברת החשמל - אלף מנות ביום.

כאשר מספר המנות מצומצם יותר או לא קיים מטבח באתר הלקוח, החברה מכינה ארוחות טריות ומזינות במטבח המרכזי בבאר שבע ומובילה אותם באמצעות 12 משאיות קירור אל הלקוחות ברחבי הארץ. מדי יום הטבחים המקצועיים של שיר בן מכינים אלפי מנות במטבח המרכזי המשוכלל של החברה, תוך הקפדה על תפריט מגוון ובריא ותחת השגחה של תזונאים. המטבח החדיש מאפשר אבטחת איכות ברמה הגבוהה ביותר והמנעות מזיהומים.

בין הלקוחות שמקבלים ארוחות כל יום מהמטבח המרכזי נמנים מחנות צה"ל רבים, הזנת בתי ספר באמצעות מילגם המפעילה את תוכנית ההזנה הארצית, מתקנים של חברת החשמל ועוד. בנוסף, החברה מספקת מנות קרב ומנות ארוזות לצה"ל.

מאז ששיר בן התחילו להפעיל מטבחים ולספק ארוחות למערכת הצבאית לפני כחמש שנים, איכות האוכל בבסיסים אלו השתפרה ללא היכר והחיילים נהנים כעת מאוכל טעים ובריא.

החברה גמישה ויודעת לתת פתרונות לכל הבקשות המיוחדות של הלקוחות השונים. היא עובדת בשיתוף פעולה הדוק עימם ועם תזונאיים מטעמם, וזאת כדי להבטיח שביעות רצון מלאה באופן יום יומי ולאורך זמן.

 

התחום הפרטי

לחברה מחלקה נפרדת העוסקת במתן שירותי קייטרינג איכותי לשוק הפרטי, כולל לאירועים כגון חתונות, שבת חתן, ברית, בר/בת מצווה, יום הולדת ועוד. האורחים נהנים מהרמה הגבוהה של חומרי הגלם, מהדאגה לעיצוב, ומהגשת המנות באופן מרשים ומקצועי, וזאת תוך הקפדה על תפריט עכשווי ומדויק.

החברה נותנת מענה לכל סוג וגודל של אירוע ובכל מקום בארץ, בין אם באולם סגור ומפואר ובין אם בשטח. טווח המחירים נע בין 180 ל-350 ש"ח למנה, בהתאם לתפריט שנקבע יחד עם הלקוח.

בנוסף לאלו, החברה מפעילה אולם אירועים יוקרתי בבאר שבע, "מרסל ווניו". באולם זה מתקיימים אירועים רבים מסוגים שונים עם הקייטרינג האיכותי של שיר בן.

אייקון מאמרים

מאמרים מאת קייטרינג שיר בן

  • מבשלים באחריות: שוק ההסעדה המוסדי עולה מדרגה

    מבשלים באחריות: שוק ההסעדה המוסדי עולה מדרגה

    שוק ההסעדה המוסדי מגלגל 4.5 מיליארד שקלים בשנה. אבל מי שחושב שיש פה פרנסה זמינה, יגלה שקשה מאוד להיכנס לשוק שדורש השקעה לוגיסטית מורכבת, עמידה בתקנים מחמירים והרבה סבלנות לתהליך הבירוקרטי

    מבשלים באחריות: שוק ההסעדה המוסדי עולה מדרגה

בנוסף אולי יעניין אותך