GHG משרד עורכי דין & גישור

נזיקין; ביטוח לאומי; תביעות ביטוח; רשלנות רפואית; ייפוי כוח מתמשך; גישור

אייקון פרופיל

פרופיל חברה

תחום: נזיקין; ביטוח לאומי; תביעות ביטוח; רשלנות רפואית; ייפוי כוח מתמשך; גישור
כתובת: רח' המייסדים 56, ת.ד. 312, זכרון יעקב 3091090
טלפון: 074-7019771
פקס: 077-3179255
דוא"ל: [email protected]
אתר החברה: http://www.ggh-law.co.il
אייקון הנהלה

מנהלים

  • גילי גולדברג הורוביץ

    עו"ד גילי גולדברג הורוביץ

    GHG משרד עורכי דין & גישור

אייקון אודות

אודות GHG משרד עורכי דין & גישור

משרד עורכי דין וגישור GHG הוקם בשנת 2016 על ידי עו"ד גילי גולדברג הורוביץ, והוא עוסק בתחומי הנזיקין, הביטוח הלאומי, תביעות ביטוח ורשלנות רפואית. עו"ד הורוביץ העומדת בראש המשרד מגיעה מתחום הביטוח וטרם הקמת משרדה הפרטי כיהנה למעלה מעשור כמנהלת מחלקת ביטוח חיים, בריאות גמל ופנסיה וכן עסקה בתחום התביעות בסוכנות ביטוח מובילה. הכרתה העמוקה את צידו השני של המתרס כמו גם הבנתה את מהות "האותיות הקטנות" בפוליסות השונות, מקילה עליה בטיפול בתביעות המגיעות לפתחו של המשרד.

כל לקוח הוא עולם ומלואו

משרדה של עו"ד גולדברג מתמחה בכל סוגי תביעות הנזיקין כנגד חברות הביטוח והביטוח הלאומי ובכלל זאת תאונות דרכים, תאונות עבודה, מחלות מקצוע, תביעות רכוש, נכות כללית, נכות מעבודה ועוד. בנוסף, מתמחה המשרד גם בתחום הרשלנות הרפואית וכן בתחום ייפוי הכוח המתמשך וגישור בגירושין. עו"ד גולדברג הורוביץ מתייחסת לכל לקוח המגיע אל משרדה כאל עולם ומלואו ומאפשרת לו להחלים, להשתקם ולהמשיך לחיות בכבוד.

הכשרות והשתלמויות

מעבר לעיסוקה השוטף מכהנת עו"ד גולדברג הורוביץ כסגן יו"ר שלוחת חדרה בלשכת עורכי הדין וכחברה בפורום נזיקין ופורום בינלאומי בלשכה. כמו כן היא מתנדבת בשי"ל תוך מתן ייעוץ משפטי פרו בונו לאוכלוסיות מוחלשות. מעבר לידע המקצועי ולניסיון הרב אותו צברה בתחומי הנזיקין והביטוח, מקפידה עו"ד גולדברג הורוביץ להתעדכן בהלכות ובפסיקה היוצאת מבתי המשפט תוך העמקת היכרותה עם דרכי פעולתו של "הצד שכנגד". בין ההכשרות וההשתלמויות אותן עברה במהלך השנים ניתן לציין השתלמות ייחודית בנושא ‘הערכת נכות רפואית בביטוח לאומי’ – השתלמות המבוצעת בטכניון ומיועדת בעיקר לרופאים הלומדים על אופן קבלת ההחלטות בוועדות הרפואיות של הביטוח הלאומי. בהשכלתה האקדמאית היא בעלת תואר ראשון ותואר שני במשפטים.

הישגים בולטים

נפגע בתאונת דרכים וקיבל פיצוי בסך של 225,000 ש"ח - ייצוג לקוח שעבר תאונת דרכים קשה וכתוצאה מכך נפגע קשות ונותר עם נכות. לאחר תהליך ארוך ומורכב אשר נפתח בהצעת פיצוי של 5,000 ש"ח בלבד מחברת הביטוח, הסתיים הטיפול בתיק בהישג של 225,000 ₪ פיצויים.

סייעת נפצעה בבי"ס וקיבלה פיצוי בסך 110,000 ש”ח - ייצוג לקוחה שעבדה כסייעת בבי”ס ובעת עבודתה שברה את הקרסול. בעקבות הפציעה נקבעה לסייעת נכות לכל החיים עם הכרה ב-10% נכות לצמיתות ומענק חד פעמי של 30,000 ש”ח. בנוסף הגיש המשרד תביעה נוספת נגד המעסיק בגינה קיבלה הלקוחה תשלום נוסף על סך 80,000 ש”ח. בסה”כ זכתה הלקוחה לפיצוי של 110,000 ₪.

אובדן כושר עבודה עקב מצב נפשי קשה – ייצוג לקוחה שהגיעה למשרד במצב נפשי מורכב לאחר שעברה גירושים קשים והתעללות מצד בן זוגה. כתוצאה ממצבה הנפשי הקשה נפגע כושר העבודה שלה והיא לא הצליחה לעבוד ולפרנס את עצמה בכבוד. נוכח מצב דברים זה הגיש המשרד תביעה לפיצוי עבור אובדן כושר עבודה מפוליסת ביטוח המנהלים של האישה, ולאחר ועדה רפואית התקבל האישור שמצבה הנפשי כה קשה עד כדי כך שאינה כשירה לעבוד. הלקוחה זכתה להכרה באובדן כושר עבודה לשנתיים ובמקביל מוצו גם זכויותיה במוסד לביטוח לאומי והיא קיבלה הכרה בנכות כללית ומקבלת מידי חודש קצבה חודשית מלאה.

חולת אנדרומטריוזיס קיבלה קצבה חודשית בסך 3700 ₪ וכן פיצויים עבור אובדן כושר עבודה – ייצוג לקוחה אשר חלתה באנדומטריוזיס (מחלה גינקולוגית כרונית נפוצה יחסית שגורמת לכאבים עזים ודימומים). הלקוחה עברה טיפולים רבים ומספר ניתוחים וכתוצאה מהם איבדה את יכולה לעבוד ולהתפרנס. בשלב זה פנתה למשרד ולאחר בדיקה מעמיקה של העניין ובירור השלכות המחלה על תפקודה הוגשה עבורה תביעה לביטוח לאומי, אשר הכיר בנכותה ומשלם לה כיום קצבה חודשית בסך של 3700 ש”ח. בנוסף הוגשה תביעה להכרה באובדן כושר עבודה לפוליסת ביטוח המנהלים שברשותה. בתום הליך זה אושר לה אובדן כושר עבודה למשך שנה קדימה. הישגים אלה נותנים תקווה לנשים אשר נאלצות מידי יום להתמודד עם כאבים ועם סימפטומים רפואיים ונפשיים שפוגעים בתפקודן היום יומי.

נפצע בעבודתו וקיבל מימון לרכישת קנביס רפואי – ייצוג לקוח אשר נפצע בתאונת עבודה. לטענת הלקוח, לאחר תאונת העבודה אושר לו השימוש בקנאביס רפואי בגין תסמונת הכאב הכרוני – CRPS והוא פנה אפוא לקופ”ח על מנת לקבל החזרים בגין רכישת הקנביס. קופת החולים סירבה מצידה לבקשת החזר ההוצאות בטענה כי המוסד לביטוח לאומי לא מכיר בתסמונת הכאב– CRPS ביחס לתובע. עם כניסת המשרד לתמונה הוגשה תביעה כנגד המוסד לביטוח לאומי ולאחר התדיינות ארוכה בבית הדין, ביטוח לאומי הכיר בתסמונת הכאב – CRPS כחלק מהפגיעה בעבודה. הכרה זאת הובילה להחלטה לפיה קופת החולים תממן את צריכת הקנביס הרפואי.

אייקון דירוגים

דירוגים

בנוסף אולי יעניין אותך