
האקדמיה לבשר בע"מ
יצור, יבוא, שיווק והפצת מוצרי מזון לשוק הסיטונאי והקמעונאי

פרופיל חברה
שנת הקמה: | 2011 |
תחום: | יצור, יבוא, שיווק והפצת מוצרי מזון לשוק הסיטונאי והקמעונאי |
כתובת: | האקדמיה לבשר, תל מונד |
טלפון: | 03-6333377 |
פקס: | 03-6950007 |
דוא"ל: | [email protected] |

מנהלים
-
גיא כהן
מנכ"ל ובעלים
האקדמיה לבשר בע"מ
-
עו"ד מיטל כהן אלדר
יועצת משפטית ומנהלת יבוא
האקדמיה לבשר בע"מ
-
עו"ד אורי כהן
מנהלת כספים וגביה
האקדמיה לבשר בע"מ
-
שמעון ביטון
סמנכ"ל תפעול
האקדמיה לבשר בע"מ
-
אסי גרופי
מנהל לוגיסטיקה
האקדמיה לבשר בע"מ
-
בועז באום
מנהל רכש
האקדמיה לבשר בע"מ

אודות האקדמיה לבשר בע"מ
קבוצת האקדמיה לבשר בע"מ הינה חברת מזון משפחתית, מהמובילות בענף, המתמחה בתחום המזון הקפוא ובדגש על בשר, טלה, עופות דגים וירקות קפואים.
הקבוצה שמה לעצמה כחזון על - להיות פורצת דרך ומובילה בענף, בכלל ההיבטים הנדרשים.
בשל כך - הקבוצה שמה לה כמטרה עליונה את חווית האיכות והשירות ללקוח, ובפרט כעקרון מנחה את תחום המומחיות, מקצועיות, שירות, שקיפות ואמינות בכל תחומי פעילותה.
קבוצת האקדמיה לבשר בע"מ, הנמצאת בבעלות פרטית מלאה, ממשיכה למעשה את המסורת המשפחתית רבת השנים שהחלה עוד בשנת 1975 בתל אביב של שנות השבעים, בשוק התקווה, בתחום הבשר. בשנת 2010 ייסדנו את קבוצת "האקדמיה לבשר בע"מ", בכוונה לקדם, לייעל, לשפר ולהתוות דרך חדשה בענף הבשר, תוך כדי מתן דגש לפתרונות טכנולוגיים מתקדמים בשילוב שימור מסורת משפחתית של מקצוענות ואיכות.
במהלך השנים, אופיה הייחודי של הקבוצה הבא לידי ביטוי בשליטתה המוחלטת בכל שרשרת הייצור, הלוגיסטיקה וההפצה - מהגידול דרך היבוא ועד השיווק הישיר ללקוח, תוך כדי יכולתה ומומחיותה של הקבוצה לתת מענה מיידי ומקצועי לשוק המשתנה - הוביל להתרחבות פעילות משמעותית וכיום פעילות הקבוצה חולשת על השוק המוסדי, המקצועי, הקמעונאי והפרטי.
בין לקוחות הקבוצה ניתן למצוא את רשתות בתי המלון המובילים, חברות הקייטרינג וגני האירועים האיכותיים ביותר, הקיבוצים הגדולים בישראל, מטבחי התעשיות הבטחוניות, רשתות שיווק המזון המובילות, מסעדות יוקרה, מסעדות סטריט פוד וקהל לקוחות איכותי נרחב.
שילוב של ערכים ועשייה
מרכז הכובד הערכי של החברה מבוסס על ערכי המשפחתיות, חדשנות, מומחיות ומצוינות, כאשר ערכים אלו מלווים כל צעד וכל שינוי הנעשה בחברה מתוך מטרה להוביל ולהיות הסמן הימני בענף המזון בכל תחום:
• יבוא מזון קפוא – קבוצת האקדמיה לבשר מתמחה בתחום יבוא הדגים, בשר והירקות הקפואים, ולמעשה מייבאת את מרבית מגוון מוצריה: הקבוצה מייבאת מגוון רחב של דגה איכותית, מוצרי בשר גלם, ירקות קפואים וזאת תוך הקפדה על בחירת הספקים האמינים והאיכותיים ביותר וביצוע פיקוח צמוד על הליך היבוא מראשיתו ועד הגעתו ללקוחות הקצה.
בשל ראיית צרכי הלקוח - הקבוצה דואגת למגוון מוצריה הנרחב בכלל הכשרויות הקיימות - רגילות ומהודרות.
• סחר מקומי - בכדי לענות על כלל צרכיהם המגוונים של לקוחות החברה, ומתוך מטרה להעניק ללקוח חווית ONE STOP SHOP - החברה מבצעת רכש שוק מקומי ושיווק של מוצרי בשר מכשרויות שונות, בצקים ועוד.
• פתרונות לוגיסטיים מתקדמים - הקבוצה מנהלת מערך לוגיסטיקה והפצה מתקדם, בשימוש טכנולוגיות מיחשוביות ותפעוליות מתקדמות, מתוך המטרה להוביל את השוק גם בתחום זה.
• מערכות מידע לוגיסטיות מתקדמות - לחברה מחלקה המתמחה בניהול מערכות מידע מתקדמות, מתוך מטרה להנגיש ללקוח את הפתרונות המהירים, היעילים והמתקדמים גם בתחום זה.
• זרוע נדל"ן מניב - הקבוצה מנהלת פורטפוליו נכסים מסחריים מניבים.
מרכז הפעילות
מרכז הפעילות של קבוצת האקדמיה לבשר בע"מ נמצא במרכז לוגיסטי מתקדם וייחודי הממוקם במרכז הארץ, שם ממוקמים גם משרדי החברה, ממנו מופצת הסחורה לכל רחבי הארץ, תחת השגחה וטרינרית צמודה, צוות משגיחי כשרות, קב"ט תו תקן איכות וצוות לוגיסטי מקצועי.
כל מוצרי החברה כשרים בהשגחת הכשרויות הקפדניות הקיימות, תחת תקני איכות משרד הבריאות והשירותים הווטרינריים, תקני איכות מחמירים ותקן HACCP הבינלאומי.

גלרית תמונות





































בנוסף אולי יעניין אותך
-
משפט
מס יסף על רווחים ממכירת דירות מגורים: צדק חברתי או פגיעה במשפרי הדיור
הטלת המס יכולה לתרום לאיזון חברתי הולם יותר, אך עלולה להרתיע בעלי נכסים ממכירה ולהקטין את היצע הדירות. כדי לצמצם את ההשפעות השליליות של המהלך, יש לנקוט צעדים שיביאו לאיזון בריא יותר בשוק הנדל"ן
מס יסף על רווחים ממכירת דירות מגורים: צדק חברתי או פגיעה במשפרי הדיור