האקדמיה לבשר בע"מ

ייצור, שיווק והפצת מוצרי בשר, דגים וקפואים לשוק הסיטונאי

אייקון פרופיל

פרופיל החברה

שנת הקמה: 2011
תחום: ייצור, שיווק והפצת מוצרי בשר, דגים וקפואים לשוק הסיטונאי
כתובת: האקדמיה לבשר, תל מונד
טלפון: 03-6333377
פקס: 03-6950007
דוא"ל: orders@meatacademy.co.il
אייקון הנהלה

מנהלים

מנהלים בכירים

    גיא כהן מנכ"ל
    שמעון ביטון סמנכ"ל
    אורי כהן מנהלת רכש
אייקון אודות

אודות האקדמיה לבשר בע"מ

חברת האקדמיה לבשר בע"מ הינה חברת מזון משפחתית המתמחה, זה 43 שנה, בתחום הבשר הכשר. החברה מציעה ללקוחותיה הרבים ליהנות מניסיון של למעלה מחמישה דורות של איכות מן המעלה הראשונה של מוצרי בשר על ידי קצבים מקצועיים ומנוסים, המעניקים את השירות המקצועי הטוב ביותר, תוך הקפדה על הבשר הטוב והטרי ביותר.
חברת האקדמיה לבשר שמה לעצמה דגש על איכות, שירות ואמינות כערך עליון זה למעלה מארבעה עשורים, ומקפידה להתמיד ולדבוק בערכים אלו לאורך השנים, בכל פעילויותיה.

43 שנים של מסורת משפחתית

חברת האקדמיה לבשר, הנמצאת בבעלות פרטית מלאה, ממשיכה את המסורת המשפחתית רבת השנים שהחלה בשנת 1975. חברת האקדמיה לבשר מתמחה בגידול, יבוא, יצור ושיווק של כלל מוצרי הבשר, עופות ודגים. מכיוון שחברת האקדמיה לבשר מתמחה בתחום הבשר הכשר, היא מחזיקה שלושה משגיחי כשרות צמודים.

החברה מפעילה גם מערך מוצרים בקו ייצור ״מוסדי״ המציע ללקוחות החברה את כלל מוצרי הבסיס, ובכך נותנת החברה מענה מקיף מלא לשאר סל המוצרים של כלל הלקוחות, הן ברמת הפרימיום והן ברמת הבייסיק.

עם לקוחותיה של חברת האקדמיה לבשר נמנות רשתות בתי המלון, הקייטרינג, גני האירועים והקיבוצים המובילים בישראל.

חברת האקדמיה לבשר היא בעלת כל האישורים הנדרשים הן ממשרד הבריאות והן ממשרד החקלאות ועומדת בכל התקנים המחמירים ביותר. לחברת האקדמיה לבשר רישיון יצרן, רישיון עסק, רישיון הובלה בקירור וכן וטרינר צמוד במקום מטעם "האגודה לבריאות הציבור".

מפעל חברת האקדמיה לבשר

חברת האקדמיה לבשר מתמחה בייצור מוצרי בקר, עגל, עגל חלב וטלה משחיטה מקומית ברמת Prime+ כל מוצרי החברה מיוצרים בעבודת יד היישר מהקצביה המשפחתית. מוצרי המפעל נבחרים בקפידה על ידי צוות קצבים מנוסים ומקצועיים, תוך הקפדה על טריות, איכות ושירות ראשון במעלה.

חברת האקדמיה לבשר אף מייצרת מוצרים טחונים בעבודת יד במבחר טעמים שונים ומגוונים. החברה מציעה ללקוחותיה הרבים למעלה מעשרה סוגי בשר טחון, למעלה מעשרה סוגי נקניקיות, חמישה סוגי המבורגרים, ושמונה סוגי קבב.

סדרת מוצרי פרימיום

חברת האקדמיה לבשר אף מציעה ללקוחותיה המגוונים את סדרת מוצרי הפרימיום, הנעשים בעבודת יד ישירות מהקצבים המנוסים והמקצועיים של החברה. כל המוצרים עשויים מ-100% בשר טרי ללא תוספות וללא חומרים משמרים ומוקפא בתהליך הקפאה ייחודי IQF השומר על איכות וטריות המוצר לאורך זמן.

תחומי התמחות

חברת האקדמיה לבשר מתמחה בגידול צאן מן החי, ביבוא בשר וביבוא דגים.

גידול צאן מן החי – חברת האקדמיה לבשר מתחזקת גידול צאן מזן אציל (טלה מוכלא ישראלי) זה מספר שנים. כל מוצרי הטלה נשחטים בשחיטה מקומית ומשווקים במצב טרי, מצונן וקפוא. 

יבוא בשר – חברת האקדמיה לבשר מייבאת מוצרי בשר גלם משובח מזן "אנגוס". 

יבוא דגים – חברת האקדמיה לבשר מייבאת מגוון רחב של דגים ממספר רב של מדינות. פילה דג נסיכת הנילוס המיובא מטנזניה, אפריקה, פילה דג אמנון המיובא מסין, פילה דג בס – לברק יפני המיובא מסין, פילה דג סלמון המיובא מנורבגיה ומצ'ילה, פילה דג סול המיובא הן מסין והן מהולנד ופילה גד מרלוזה המיובא הן מסין והן מארגנטינה.

המרכז הלוגיסטי

לחברת האקדמיה לבשר מרכז לוגיסטי הממוקם במרכז הארץ, ממנו מופצת הסחורה לכל רחבי הארץ, באמצעות משאיות ורכבי קירור, בכדי להבטיח ללקוחות החברה את המוצרים האיכותיים ביותר, כפי שעושה החברה זה למעלה מארבעים שנה בהצלחה רבה.

בנוסף אולי יעניין אותך

  • טיפים לניהול עסקה מוצלחת בסין

    התקבלה החלטה בדירקטוריון החברה לפתח הפעילות בסין? עכשיו מתחילה דרך ארוכה ומסועפת שראשיתה בצעדים קטנים אך משמעותיים. הנה כמה Does and Don’ts שכדאי לזכור לקראת התקשרות בסין

    טיפים לניהול עסקה מוצלחת בסין

  • חיי הנישואים כניהול עסק

    חיי הנישואים כניהול עסק

  • הפן הכלכלי של הרישום

    אופן הרישום של נכס, בין אם מדובר בכספים או בנכסי מקרקעין - הינו משמעותי ביותר. פעמים רבות, בני משפחה ו/או בני זוג, מתעלמים ממצבו של אופן הרישום מאחר והם רואים את אותו נכס, גם אם הוא רשום ע"ש צד אחד בלבד – כמשותף. אולם, במועד פטירה או גירושין - מתעוררת פעמים רבות השאלה, מה דין הנכס?

    הפן הכלכלי של הרישום

  • השקעה עירונית בחדשנות

    השקעה עירונית בחדשנות