כיצד צריך לתכנן היום את הפרויקטים של המחר

משבר הנדל"ן בישראל והמחסור המצטבר בדירות גרמו לשוק לא לשים לב מה קורה סביבו. כל דירה שנבנית בישראל נמכרת והיזמים בונים עוד מאותו דבר בהנחה שמה שהשוק רצה בעבר, הוא מה שהשוק ירצה בעתיד. מתחת לאף של שוק הנדל"ן צומח דור חדש אשר עשוי לחפש משהו אחר ממה שיש לשוק להציע. מי שלא יתכנן היום עבור קהל רוכשי הדירות העתידי – יהיה בבעיה כשהמשבר הנוכחי ייגמר

למאמר המלא בזירת Dun's 100 בכלכליסט לחצו כאן

כתבות נוספות

  • חיוב סבים במזונות נכדיהם

    התגלמותה של שיטה סוציאלית תקינה, או חתירה תחת עקרון הצדק הפואטי?

    חיוב סבים במזונות נכדיהם

  • DUN'S 100: גזית גלוב, קבוצת עזריאלי, מליסרון וכל השאר

    דירוג DUN'S 100 של חברות הנדל"ן המניב מצביע על המשקל והכוח העצום של אריות הנדל"ן

    DUN'S 100: גזית גלוב, קבוצת עזריאלי, מליסרון וכל השאר

  • מהפכה גדולה בתחום הגירושים: מהמזונות ועד חזקת הגיל הרך

    גירושים גוררים במקרים רבים הליכים משפטיים סבוכים ומייגעים - החל מהמשמורת על הילדים והמזונות ועד חלוקת הרכוש. 15 עורכי הדין המובילים בתחום התכנסו לפורום גלובס ו-D&B לדון במהפכה הגדולה בתחום. צפו בוידאו

    מהפכה גדולה בתחום הגירושים: מהמזונות ועד חזקת הגיל הרך

בנוסף אולי יעניין אותך

  • איסור מסירת מידע פנים בשוק ההון, והפער המצוי שבין החוק והליטיגציה

    לאחרונה ניכרת מגמת אכיפה נמרצת בשוק ההון כנגד מסירה ושימוש של מידע פנים בידי נושא-משרה בתאגיד או בידי כל אדם אחר. הדין מחמיר עם נושא-המשרה המכונה "איש הפנים" הנגיש למידע החברה ומטיל עליו חובות זהירות מרובות

    איסור מסירת מידע פנים בשוק ההון, והפער המצוי שבין החוק והליטיגציה

  • ביטול הסתלקות מירושה

    ביטול הסתלקות מירושה

  • בנק ישראל יעלה כנראה את הריבית בתחילת 2019, אך קצב העלאות הריבית יהיה מאד מתון

    שיעור האבטלה בשפל, הביקוש לעובדים ברמת שיא, הכלכלה צומחת בקצב מרשים, סנטימט הצרכנים והעסקים ברמת שיא - אז מדוע הריבית טרם עלתה?

    בנק ישראל יעלה כנראה את הריבית בתחילת 2019, אך קצב העלאות הריבית יהיה מאד מתון

  • מבשלים באחריות: שוק ההסעדה המוסדי עולה מדרגה

    שוק ההסעדה המוסדי מגלגל 4.5 מיליארד שקלים בשנה. אבל מי שחושב שיש פה פרנסה זמינה, יגלה שקשה מאוד להיכנס לשוק שדורש השקעה לוגיסטית מורכבת, עמידה בתקנים מחמירים והרבה סבלנות לתהליך הבירוקרטי

    מבשלים באחריות: שוק ההסעדה המוסדי עולה מדרגה