ט.ל הנדסה - פיקוח וליווי דיירים בהתחדשות עירונית
פיקוח דיירים, פיקוח בנייה
פרופיל חברה
| שנת הקמה: | 2011 |
| תחום: | פיקוח דיירים, פיקוח בנייה |
| כתובת: | רח' הנגר 22, אזור תעשיה הוד השרון |
| טלפון: | 03-5115900 | 052-8321655 |
| דוא"ל: | [email protected] |
| אתר החברה: | http://www.tama38nihul.com |
| Instagram: | לחץ לצפייה |
| Facebook: | לחץ לצפייה |
מנהלים
-

אריאל טסת
מנכ"ל
ט.ל הנדסה - פיקוח וליווי דיירים בהתחדשות עירונית
-

אסף לנץ
סמנכ"ל הנדסה
ט.ל הנדסה - פיקוח וליווי דיירים בהתחדשות עירונית
-

יניב דיזיצר
מנהל אזור צפון
ט.ל הנדסה - פיקוח וליווי דיירים בהתחדשות עירונית
-

עידן ורדי
מנהל אזור מרכז
ט.ל הנדסה - פיקוח וליווי דיירים בהתחדשות עירונית
אודות ט.ל הנדסה - פיקוח וליווי דיירים בהתחדשות עירונית
ט.ל הנדסה היא חברת פיקוח וניהול, העוסקת בליווי אדריכלי והנדסי של בעלי דירות בפרויקטים של פינוי-בינוי והתחדשות עירונית. החברה מלווה את הדיירים לכל אורך חיי הפרויקט: החל מהשלבים הראשונים של בחינת הפרויקט ובחירת היזם, דרך שלבי התכנון והביצוע, ועד למסירת הדירות וסיום שנת הבדק. בשונה מהמקובל בענף, ט.ל הנדסה מייצגת אך ורק את בעלי הדירות ופועלת ללא ניגוד עניינים – לטובת הדיירים בלבד. גישה זו נשענת על התפיסה כי הצלחתו של פרויקט התחדשות עירונית תלויה בליווי מקצועי, בלתי תלוי ורציף, המגן על האינטרסים של הדיירים בכל שלב.
מומחיות אדריכלית, הנדסית וניהולית
החברה נוסדה על ידי האדריכל אריאל טסת, בעל למעלה מ-30 שנות ניסיון בתכנון וניהול פרויקטים בארץ ובעולם, ובעל תואר שני במנהל עסקים וניהול פרויקטים מאוניברסיטת UPC בברצלונה (Polytechnic University of Catalonia).
טרם הקמת החברה, שימש כאדריכל בכיר במשרד "יסקי מור סיון", שם היה שותף לתכנון פרויקטים ציבוריים, מסחריים ומגורי-ענק. לצדו פועל המהנדס הוותיק שרגא גרניצה, מהנדס אזרחי שכיהן בין היתר כסמנכ"ל ההנדסה של חברת "רסקו" וכמהנדס ראשי בחברות בנייה מובילות בישראל.
הניסיון המקצועי העשיר של צוות החברה כולל תכנון וביצוע של פרויקטים רחבי היקף, בהם: מגדל קונקורד בבני ברק, מגדלי קראוזה בחולון, ושכונות מגורים בנות מאות יחידות דיור בגבעת שמואל, נתניה ואלעד. ניסיון זה מעניק לחברה את היכולת לבחון פרויקטים בראייה מרחבית ולזהות בשלבים המוקדמים את האתגרים התכנוניים, ההנדסיים והביצועיים העומדים בפני הצוותים השונים.
מעטפת שירותים רחבה לכל אורך הפרויקט
מודל העבודה של ט.ל הנדסה מבוסס על מעורבות מקצועית עמוקה ויחס אישי. כדי להבטיח את איכות הפרויקט, החברה מספקת את השירותים הבאים:
• שלב הייזום והתכנון: סיוע בגיבוש מכרז יזמים, ניתוח הצעות, בחינת חלופות תכנוניות, גיבוש מפרטים טכניים וליווי המשא ומתן בהיבטים המקצועיים.
• בקרת תכנון ורישוי: ביקורת על התכנון טרם קבלת היתר הבנייה ופיקוח על התאמתו המלאה להתחייבויות היזם.
• פיקוח הנדסי בשלב הביצוע: עם תחילת העבודות, החברה מבצעת פיקוח שוטף באתר הבנייה להבטחת איכות הביצוע, עמידה בלוחות הזמנים והתאמת המפרטים להסכם. במקביל, מופקים דוחות חודשיים מפורטים עבור נציגות הדיירים והחברה מלווה את הליכי שינויי הדיירים.
• מסירת הדירות ושנת בדק: לקראת סיום הפרויקט, החברה מלווה את הדיירים בתהליך מסירת הדירות לחזקתם. תהליך זה כולל סיורים, בדיקת ליקויים בדירות ובשטחים המשותפים, והפקת פרוטוקולי מסירה מפורטים. הייצוג נמשך גם לאורך שנת הבדק, כדי להעניק פתרון ומענה מקצועי לכל בעיה שעולה בשנה הראשונה לאכלוס.
מעטפת זו מאפשרת לדיירים ליהנות משקט נפשי, מתוך ידיעה שגורם מקצועי אחד מלווה אותם באכפתיות מתחילת הדרך ועד להשלמת הפרויקט בהצלחה.
ליווי פרויקטים מורכבים בפריסה ארצית
לאורך השנים ליוותה החברה שורה ארוכה של פרויקטים משמעותיים בתחום ההתחדשות העירונית, החל מבנייני בוטיק ועד מתחמי פינוי-בינוי רחבי היקף. הפרויקטים פרוסים בערים מרכזיות בישראל, בהן: תל אביב, רמת גן, גבעתיים, בת ים, חולון, ראשון לציון, רעננה, כפר סבא, רמת השרון, הוד השרון, חדרה וחיפה. באזור תל אביב ליוותה החברה פרויקטים בשכונות מובילות כמו רמת אביב, הצפון הישן, מרכז העיר ודרום העיר.
בין הפרויקטים הבולטים בלוויי החברה ניתן למנות את: בארט 11–19 בתל אביב, מתחם "הבינתחומי" בהרצליה, דוד ילין 7 בתל אביב, מתחם אאורה סיטי בחדרה, מתחם ג'-ד'-יא-יב בגבעתיים, שדרות קוגל בחולון, מתחמי סוקולוב–קראוזה וסוקולוב–שפרינצק בחולון, וכן פרויקטים ברחובות בלפור והרצל בבת ים. עשרות מהפרויקטים כבר הושלמו ואוכלסו, בעוד אחרים נמצאים בשלבי ביצוע מתקדמים. היקף הפרויקטים משקף את האמון הרב שנותנים בחברה מאות בעלי דירות.
שותפים מקצועיים, שקיפות וניסיון מעשי
השילוב בין מומחיות אדריכלית, יכולת הנדסית וותק ניהולי, מעניק לחברה הבנה מקצועית מעמיקה של כלל היבטי הפרויקט. ט.ל הנדסה רואה בייצוג בעלי הדירות שליחות מקצועית המחייבת שקיפות, עצמאות וחשיבה ארוכת טווח. היכולת להעניק שירותי אדריכלות, הנדסה, ניהול ופיקוח תחת קורת גג אחת – בלעדית עבור בעלי הדירות – הופכת אותה לשותפה האולטימטיבית עבור דיירים המבקשים לעבור את אחד המהלכים המשמעותיים בחייהם בביטחון, בוודאות ובליווי מקצועי בלתי מתפשר.
עידכונים מהפייסבוק
פרוייקטים
-

מבצע קדש, תל אביב
-

סוטין, תל אביב
-

פנקס, תל אביב
-

בארט 11-19, תל אביב
-

הפודים, רמת גן
-

חדרה סיטי
גלרית תמונות
דירוגים
בנוסף אולי יעניין אותך
-
משפטהכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל
מאז שהיא זוכרת את עצמה, היא משכינת שלום ומיישבת סכסוכים, היא עו"ד ומגשרת ותיקה ומנוסה, היא מאמינה שגישור זו הדרך הנכונה והטובה ביותר לבני זוג לשמור על עצמם ועל הילדים שלהם, גם אחרי הגירושין, והליך הגירושין שהיא עברה בעצמה הפך אותה לאשת מקצוע טובה יותר, "אני אוהבת אנשים, אני יודעת לחשוב מחוץ לקופסה ולמצוא פתרונות יצירתיים לבעיות ודילמות". הכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל
הכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל
-
משפטפסק הדין כבר כאן: המשרדים הגדולים חייבים להמציא את עצמם מחדש
צוותים קטנים יותר, מערכות AI ייעודיות והרבה פחות מתמחים - תוך פחות משנתיים משרדי עורכי דין ייראו אחרת לגמרי, ולכן כבר עכשיו נדרשים שינוי יוצאי דופן
פסק הדין כבר כאן: המשרדים הגדולים חייבים להמציא את עצמם מחדש
