
א. זינגר ושות', משרד עורכי דין
עריכת דין בתחומי דיני משפחה, גירושין וירושה

פרופיל חברה
שנת הקמה: | 1979 |
תחום: | עריכת דין בתחומי דיני משפחה, גירושין וירושה |
כתובת: | שד' רוטשילד 46, מגדל אלרוב, תל-אביב יפו 6688312 |
טלפון: | 03-5662345 |
פקס: | 03-5603006 |
דוא"ל: | [email protected] |

מנהלים
-
עו"ד שירי קוברסקי
שותפה
א. זינגר ושות', משרד עורכי דין
-
עו"ד טל תדהר
שותפה
א. זינגר ושות', משרד עורכי דין
עורכי דין
-
טל תדהר עו"ד

אודות א. זינגר ושות', משרד עורכי דין
א. זינגר ושות' הינו משרד בוטיק מוביל בתחומו, המתמחה בליווי וייצוג בתיקי גירושין ובסכסוכי ירושה.
המשרד מתמקד בתיקים עתירי נכסים, כמו גם במספר מצומצם של תיקים בכל פרק זמן נתון, וזאת בכדי לייחס את מלוא כובד הראש המקצועי, הבנה משפטית יסודית וערכי שירות מעולים לכל לקוח.
עו"ד אבנר זינגר, ידוע כאחד מעורכי הדין המוכרים והמומחים בדיני משפחה, בעיקר בתיקים המשלבים אספקטים מהמשפט המסחרי והעסקי.
לאורך השנים טיפל צוות המשרד והעומד בראשו, במגוון רחב של תיקים מורכבים, ממושכים ומתוקשרים, וייצג אנשי מפתח בחברה הישראלית.
לאחרונה מטפל עו"ד זינגר בסכסוך הירושה המתוקשר בקשר לעיזבון סמואל פלאטו שרון ז"ל וכן מונה עו"ד זינגר למנהל עיזבון (משותף) אישה שהותירה אחריה רכוש רב ביותר בישראל ובחו"ל. כמו כן מונה עו"ד זינגר למנהל עיזבון (משותף) לעיזבונו של צביקה פיק המנוח.
על המשרד
משרד עורכי דין א. זינגר ושות' ממוקם בלב תל אביב, ובו פועלים השותפים במשרד.
צוות המשרד מקפיד על התנהלות נכונה, ארגון וסדר, הודות למערכות ניהול ידע מתקדמות וחיבור שוטף למגמות הפסיקה והעדכונים המשפטיים.
דבר זה מסייע לעורכי הדין ליצור מבנה משפטי מוצק בכל הליך, ולהגיש פתרונות רלוונטיים, יצירתיים ומדויקים בכל שלב, החל מסקירת הנתונים ועד להכרעה.
תחומי התמחות
המשרד עוסק בסכסוכי גירושין עתירי רכוש לרבות רכוש עסקי.
בנוסף, מתמחה המשרד בסכסוכי ירושה המערבים סוגיות רכוש, עסקים ופעילות בחוץ לארץ.
לשם כך, מפעיל המשרד רשת של קשרים מקצועיים עם פירמות עורכי הדין ברחבי העולם, דבר המאפשר לצוות המשרד להפעיל הליכים משפטיים, הנוגעים לסכסוכים שמקורם בישראל.
נחישות במשפט, רגישות מאחורי הקלעים
הליכים משפטיים בתחום דיני משפחה ידועים כרווי יצרים ומורכבים רגשית. לרוב, תיקים אלו מתנהלים בחשאיות ומאחורי דלתיים סגורות.
צוות המשרד משלב בין גילוי אוזן קשבת ותמיכה, לבין נחישות להשגת הפתרונות הטובים ביותר. זאת תוך שמירה על דיסקרטיות מוחלטת.
העובדה כי המשרד שומר על מינון מאוזן ואינו מקבל כל תיק המזדמן לפתחו, מאפשרת מתן התייחסות אופטימאלית והשקעת משאבים מקסימלית, לטובת הלקוח.
מומחיות מיוחדת במשפט המסחרי
לרוב, תיקי גירושין עתירי נכסים מערבים התמודדות עם סוגיות מעולם דיני חברות ומשפט מסחרי.
לעורכי הדין במשרד ידע ובקיאות מוחלטת בתחומים אלו, דבר המסייע ללקוחות המשרד לקבל את מלוא ההתייחסות לנושאים אלה, ולמצות את הפוטנציאל הגלום בתיקים בעלי מורכבות רכוש ועסקים. לאחרונה החל המשרד לטפל בסכסוכים רכושיים בין בני זוג, בקשר לזכויות במניות ואופציות בחברות הייטק ובסטרטאפים.
הישגים בולטים
ההישג המשמעותי ביותר עבור עו"ד אבנר זינגר וצוותו, הינו היכולת להשיג עבור לקוחותיו את מלוא ההגנה המשפטית ומיצוי הזכויות.
מעבר לכך, פעל עו"ד זינגר לתיקון היסטורי לחוק יחסי ממון בין בני זוג (מס' 4). חוק אשר נחקק בשנת 1973, מאז לא עודכן והביא לתוצאות משפטיות לקויות.
תיקון זה שינה את מאפייני החוק, בוצע ביוזמת לשכת עורכי הדין וחברי כנסת ובמעורבות עו"ד זינגר כנציג לשכת עורכי הדין בוועדת חוקה חוק ומשפט של הכנסת. במסגרת התיקון מאפשר החוק לאזן רכוש גם טרם הגירושין, ומנתק את הקשר בין גירושין לבין הקנית זכויות ברכוש המשותף.
פעילות בלשכת עורכי הדין
בשנת 2007 כיהן עו"ד זינגר במשך ארבע שנים כיו"ר הפורום הארצי של דיני המשפחה, בלשכת עורכי הדין.
פעילות זו כללה ייצוג הלשכה בהליכי חקיקה בכנסת בתחום, ניהול אקדמי של כנסים והשתלמויות ומתן הרצאות במסגרות אלו.
במהלך השנים 2017/2018 העביר עו"ד זינגר סדרת הרצאות בלשכת עורכי הדין בסוגיות נבחרות בדיני ירושה וצוואות. מדובר ב–16 הרצאות שהתבצעו במחוז תל אביב והמרכז של הלשכה.
במהלך שנת 2018 שימש עו"ד זינגר כמרכז אקדמי של קורס דיני משפחה המועבר במסגרת המדרשה של לשכת עורכי הדין.
בשנת 2019 הנחה עו"ד זינגר בלשכת עורכי הדין פאנל של מומחי משפט בסוגיה משפטית חשובה: "קשיים ופתרונות באיזון נכסים מתוחכמים ופתרונות בעידן החדש".
בחודש מרץ 2021 השתתף עו"ד זינגר בפאנל מטעם לשכת עורכי הדין בנושא צוואות.
פעילות אקדמית
עו"ד זינגר העביר, בשנים 2018 ועד 2020 קורס קיץ סמסטריאלי, במרכז הבינתחומי שנושאו: "ליטיגציה בדיני משפחה".
עורכי הדין במשרד
עו"ד אבנר זינגר, מייסד המשרד
בוגר תואר ראשון בלימודי משפטים מאוניברסיטת תל אביב, מוסמך לעריכת דין החל משנת 1978.
עבד כמתמחה במשרד עורך דין גורניצקי בתחום דיני חברות ומיסוי.
עו"ד שירי קוברסקי, שותפה
חברה בלשכת עורכי הדין משנת 2002. מגשרת מוסמכת משנת 2014. הצטרפה למשרד בשנת 2000.
עו"ד טל תדהר, שותפה
חברה בלשכת עורכי הדין משנת 2013. הצטרפה למשרד בשנת 2012. מגשרת ומוסמכת בעריכת יפוי כוח מתמשך.

גלרית תמונות


מאמרים מאת א. זינגר ושות', משרד עורכי דין
-
משפט
מתי עדיף לאישה להגיש את תביעותיה כנגד בעלה לבתי הדין הרבניים דווקא?
מתי עדיף לאישה להגיש את תביעותיה כנגד בעלה לבתי הדין הרבניים דווקא?
בנוסף אולי יעניין אותך
-
משפט
מס יסף על רווחים ממכירת דירות מגורים: צדק חברתי או פגיעה במשפרי הדיור
הטלת המס יכולה לתרום לאיזון חברתי הולם יותר, אך עלולה להרתיע בעלי נכסים ממכירה ולהקטין את היצע הדירות. כדי לצמצם את ההשפעות השליליות של המהלך, יש לנקוט צעדים שיביאו לאיזון בריא יותר בשוק הנדל"ן
מס יסף על רווחים ממכירת דירות מגורים: צדק חברתי או פגיעה במשפרי הדיור