יחד הבונים ייזום ובניה בע"מ

יזמות ובניה

יחד הבונים ייזום ובניה בע"מ
אייקון פרופיל

פרופיל חברה

שנת הקמה: 1997
תחום: יזמות ובניה
כתובת: רח' האורגים 29, אשדוד
טלפון: 08-8530999
פקס: 08-8530996
דוא"ל: [email protected]
אתר החברה: http://www.y-hb.co.il
Facebook: לחץ לצפייה
אייקון הנהלה

מנהלים

  • איציק  חדד

    איציק חדד

    מנכ"ל

    יחד הבונים ייזום ובניה בע"מ

  • ברק  חדד

    ברק חדד

    סמנכ"ל לפיתוח עסקי

    יחד הבונים ייזום ובניה בע"מ

  • אסף  חדד

    אסף חדד

    עו"ד

    יחד הבונים ייזום ובניה בע"מ

  • מוטי  בניטה

    מוטי בניטה

    אדריכל

    יחד הבונים ייזום ובניה בע"מ

אייקון אודות

אודות יחד הבונים ייזום ובניה בע"מ

קבוצת יחד הבונים מתמחה בייזום וביצוע פרויקטים בענף הבניה. הקבוצה מעורבת בפרויקטים רחבי היקף בעיר אשדוד ונמנית עם החברות המובילות בתחומה.
קבוצת יחד הבונים מאגדת בתוכה את חברת יחד הבונים יזום ובנייה בע"מ, שנוסדה בשנת 1997 ועוסקת בביצוע ויזמות ובעלת סיווג קבלני ג-5, וכן את החברות יחד הבונים ניהול ואחזקות בע"מ, שנוסדה בשנת 2002 ומתמחה ביזמות בלבד ואת חברת יחד הבונים התחדשות עירונית בע"מ העוסקת בתחום ההתחדשות העירונית. הקבוצה מתמחה בבניה למגורים, מסחר ותעסוקה וכן פרויקטים להתחדשות עירונית - פינוי בינוי, תמ"א 38/2 וכו'. הקבוצה מבצעת את הפרויקטים באמצעות חברת יחד הבונים יזום ובניה בע"מ, דבר המבטיח איכות בניה מן המעלה הראשונה, מפרט עשיר וליווי אישי של רוכשי הדירות בפרויקטים.

טכנולוגיות בניה מתקדמות, מצוינות מקצועית ושירות מוביל

קבוצת יחד הבונים מתמחה בבניית מבני מגורים ופרויקטים בטכנולוגיות בניה מתקדמות. הפרויקטים נבנים בסטנדרטים גבוהים מאוד, תוך שימת דגש לפרטים קטנים כגדולים, ומתן פתרונות בנייה מקוריים ויצירתיים. הקבוצה מאופיינת במצוינות, מקצועיות, חדשנות, אמינות ורמת שירות גבוהה. קבוצת יחד הבונים רואה את הדיירים כמוקד העשייה העיקרי ומחויבת לשירות ויחס אישי, לרבות תכנון אדריכלי וביצוע מקצועי ללא פשרות על טיב ואיכות הבנייה. הקבוצה נותנת הכוונה וייעוץ בנושאים פיננסים על פי צרכי הלקוח. כתוצאה מהתמקדות זו דיירים רבים חוזרים ורוכשים בשנית דירות בפרויקטים השונים של החברה.

צוות הקבוצה

הקבוצה מנוהלת על ידי יצחק חדד עתיר הנסיון והידע בתחום היזמות והביצוע שמשמש כמנכ"ל הקבוצה, מוביל את דרכה ולעולם אינו מוותר על המגע האישי עם לקוחות הקבוצה ונותני השירות שלה. הקבוצה נהנית משירותיו המקצועיים של ברק חדד-סמנכ"ל פיתוח עסקי של החברה, בוגר תואר ראשון בניהול עסקים ומימון, ובעל ידע רב בייזום פרויקטים, קידומם ושיווקם. בצד המשפטי נשענת החברה זה שנים רבות על עו"ד ונוטריון אסף חדד המתמחה בעיקר במקרקעין, בעל תואר ראשון (L.L.B) ובעל תואר שני ׁ(M.B.T) בהצטיינות. אסף מתמחה בעיקר במיסוי מקרקעין ובמיסוי חברות בתחום.
הקבוצה שמה דגש על הפן האדריכלי של הפרויקטים באמצעות אדריכל הבית מוטי בניטה, שעבודתו האדריכלית משתקפת בפרויקטים של הקבוצה. משרדו אמון על התכנון והעיצוב הייחודי בפרויקטים של הקבוצה.קבוצת יחד הבונים מעסיקה כ-20 עובדים מיומנים ובעלי ותק רב בתחומי ההנדסה וניהול הפרויקטים, תחומי הניהול והשיווק וכן תחומים נוספים. עובדים ותיקים אלה הם הבסיס להצלחתה של הקבוצה.

פרויקטים נבחרים

פרויקטים ביזמות וביצוע בעבר
• 20 יח"ד, ט"ו אשדוד.
• 62 יח"ד "יחד מול הים", ט"ו אשדוד.
• 78 יח"ד "יחד מול הפארק", י"ב אשדוד.
• 24 יח"ד "שיאי יחד", י"ב אשדוד.
• 56 יח"ד "תאומי יחד", י"ב אשדוד.
• 74 יח"ד "יחד במרינה", מרינה אשדוד.
• 30 יח"ד "נוף הים האדום", שחמון אילת.
• 73 יח"ד "Sea & Sky", מרינה אשדוד.
• 75 יח"ד "Sea Side", מרינה אשדוד.
• 12 יח"ד "וילה במרינה", מרינה אשדוד.
• 74 יח"ד "קדמת הים", י"ב אשדוד.

פרויקטים ביזמות וביצוע בהווה
• 65 יח"ד, מע"ר דרום אשדוד.
• 90 יח"ד "בלפור 7" בלב אשדוד.
• 16 יח"ד "ארבע ביחד", י״ז היוקרתי אשדוד.
• מגורים, מסחר ומשרדים מע"ר צפון אשדוד.

פרויקטים ביזמות וביצוע בעתיד
• 54 יח"ד, מרינה אשדוד.
• מסחר ומלונאות סביב האגם, מרינה אשדוד.
• 382 יח"ד פינוי בינוי שפירא-הרצל, אשדוד.
• תמ"א 38/2 המפרש 5 אשדוד.
• תמ"א 38/2 הדולפין 5 אשדוד.

בנוסף אולי יעניין אותך