אמפא ישראל
יזמות נדל"ן למגורים
פרופיל חברה
| שנת הקמה: | 2004 |
| תחום: | יזמות נדל"ן למגורים |
| כתובת: | רח' ספיר 1, הרצליה פיתוח 4685205 |
| טלפון: | 03-7556655 |
| פקס: | 03-7556656 |
| דוא"ל: | [email protected] |
| אתר החברה: | http://www.ampa-israel.co.il |
מנהלים
-

גל מזרחי
סמנכ"ל כספים
אמפא ישראל
-

שרון קוסקי
סמנכ"לית פיתוח עסקי ויועמ"ש
אמפא ישראל
-

עמיר בקיש
סמנכ"ל הנדסה
אמפא ישראל
אודות אמפא ישראל
אמפא ישראל הינה חברה מובילה בתחום היזמות למגורים הפועלת למעלה מ-20 שנה בכל רחבי הארץ. החברה אמונה על הקמת אלפי יחידות דיור בעשרות פרויקטים למגורים על סוגיהם השונים, בסטנדרט ראשון במעלה. אמפא ישראל מתמחה בתחום היזמות, ההתחדשות העירונית, ואף פועלת בתחום ההרחבות בקיבוצים, שם החלה את פעילותה לפני כשני עשורים. בעשייתה, מקפידה אמפא ישראל על איכות ללא פשרות בכל פרויקט, בזכות השילוב בין תכנון וביצוע מדוקדק לשירות מקצועי ומסור. חזון החברה מציב את לקוחותיה במרכז בכל עת והיא פועלת מתוך תחושת שליחות במטרה לבנות קהילות חדשות בישראל.
חברת אמפא ישראל מוחזקת על ידי קבוצת אמפא, הנמצאת בשליטת האחים נקש וקבוצת פוגל, ונמנית עם קבוצות העסקים המובילות והחזקות במשק הישראלי. כאשר הוקמה החברה היה שמה אמפא בגליל ויעודה היה לנהל ולהקים הרחבות קהילתיות בקיבוצי הצפון ולאחר מכן התרחבה גם לקיבוצי הדרום. בהמשך הפכה לחלוצה בהוצאה לפועל של הקמת שכונות מגורים לחברי קיבוץ. במסגרת הבניה במרחב הכפרי, יזמה והוציאה לפועל פרויקטים רבים, ובמקביל החלה לפתח פרויקטים יזמיים, באמצעות רכישת קרקעות מרשות מקרקעי ישראל וכן מגורמים פרטיים, לרבות בעסקאות קומבינציה. כיום מקדמת אמפא ישראל פרויקטים רחבי היקף למגורים, הן בבניה כפרית והן בבניה רוויה באזורי הביקוש, לרבות פרויקטי עירוב שימושים.
במסגרת תכנון הפרויקטים השונים וביצועם רואה אמפא ישראל חשיבות עצומה בבנייה המשתלבת בהרמוניה עם הסביבה לרבות בניה לפי תקן בניה ירוקה. כחלק מפעילותה במרחב הכפרי, אחראית החברה על הפיתוח הציבורי של שכונות מגורים וכחלק מפעילות זו מקימה מרחבים ציבוריים עדכניים, המשמשים כריאה ירוקה בפרויקט המגורים.
יתרונה הבולט של אמפא ישראל הוא ההון האנושי שלה ושדרת ניהול ותיקה הצועדת למעלה מעשור יחדיו. בזכות אלו צברה החברה ידע רב, ניסיון ומקצועיות, המאפשרים לנהל את מכלול תחומי הטיפול הדרושים לצורך פעילותה כיזם מוביל. בחברה פועלות מחלקת דיירים הנותנת מענה שוטף לדיירי הפרויקטים השונים, מחלקת הנדסה המנהלת את התכנון ואת הביצוע באמצעות מנהלי פרויקטים, מחלקת שיווק ומכירות ענפה, מחלקת כספים, מחלקה משפטית וכן פיתוח עסקי האמון על ההתפתחות האסטרטגית של החברה. השילוב בין יכולותיה המקצועיות והניהוליות של החברה המבוססות על ההון האנושי שלה, ליכולותיה ואיתנותה הפיננסיות המוכחות – מהוות את המפתח להצלחתה.
פרויקטים נבחרים של החברה:
• מגדלי אמפא רחובות (324 יח"ד) – פרויקט עירוב שימושים הכולל 4 מגדלי מגורים ושדרת מסחר במפלס הרחוב, לקראת אכלוס.
• גליל ים הרצליה (35 יח"ד) – פרויקט אולטרה יוקרתי, באחת מהשכונות המבוקשות במרכז. בביצוע.
• הנדיב 45 הרצליה (19 יח"ד) – בניין בוטיק אקסקלוסיבי בלבה של הרצליה הירוקה, במסגרת התחדשות עירונית תמ"א 38/2. בביצוע.
• אמפא פארק רחובות (168 יח"ד) – פרויקט הכולל 4 בנייני מגורים במערב רחובות, בסמיכות לכביש 411.
• קרית גת (492 יח"ד) – מגה פרויקט הכולל 11 בנייני מגורים. עתיד לקום בשכונת כרמי גת צפון החדשה.
• אלומות שלב ב' (71 יח"ד) – פרויקט צמודי קרקע בקיבוץ אלומות עם נוף כפרי למרחבי בקעת יבניאל.
• נופים (120 יח"ד) – הקמת שכונה חדשה בישוב נופים, בבניה רוויה וצמודי קרקע.
• מטרו בת ים (100 יח"ד) – פרויקט עירוב שימושים הכולל 3 בניינים בבנייה רוויה, בשילוב שדרת חנויות ומבנה ציבור שישמש כגן ילדים, לרווחת דיירי הפרויקט.
• בוטיק בת ים (40 יח"ד) – פרויקט ייחודי בבניה נמוכה, הכולל דירות דופלקס גן וגג מרווחות.
גלרית תמונות
בנוסף אולי יעניין אותך
-
משפטהכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל
מאז שהיא זוכרת את עצמה, היא משכינת שלום ומיישבת סכסוכים, היא עו"ד ומגשרת ותיקה ומנוסה, היא מאמינה שגישור זו הדרך הנכונה והטובה ביותר לבני זוג לשמור על עצמם ועל הילדים שלהם, גם אחרי הגירושין, והליך הגירושין שהיא עברה בעצמה הפך אותה לאשת מקצוע טובה יותר, "אני אוהבת אנשים, אני יודעת לחשוב מחוץ לקופסה ולמצוא פתרונות יצירתיים לבעיות ודילמות". הכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל
הכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל



