פרופיל חברה
| שנת הקמה: | 1968 |
| תחום: | הפצת מוצרי צריכה המוניים (FMCG) – מוצרים לטיפוח אישי ולמשק הבית, מזון ומשקאות |
| כתובת: | רח' חרמון 4, איירפורט סיטי 7019900 , ת.ד. 124 , נמל התעופה בן גוריון 701000 |
| טלפון: | 03-9766666 |
| פקס: | 03-9766715 |
| דוא"ל: | [email protected] |
| אתר החברה: | http://www.diplomat-global.com |
מנהלים
-

נעם וימן
יו"ר דיפלומט אחזקות
דיפלומט מפיצים (1968) בע"מ
-

ירון בלום
מנכ"ל קבוצת דיפלומט
דיפלומט מפיצים (1968) בע"מ
אודות דיפלומט מפיצים (1968) בע"מ
דיפלומט הינה חברת מכירות והפצה גלובלית בתחום מוצרי הצריכה (Fast Moving Consumer Goods).
מחברה מקומית, צמחה החברה להיות תאגיד גלובלי. כיום, פועלת החברה בחמש יחידות עסקיות, בבעלות מלאה, בישראל, גיאורגיה, דרום אפריקה, קפריסין וניו זילנד. כל היחידות העסקיות החלו פעילותן כמפיצים רשמיים של P&G ובהמשך התרחבו לקטגוריות נוספות בתחום מוצרי הצריכה, כגון מזון ומשקאות.
כל היחידות העסקיות מבוססות על אסטרטגיות מוכוונות לקוח ומצוינות תפעולית וארגונית, המותאמים למבנה שוק ולצרכים השונים. מרבית היחידות העסקיות משתמשות במערכת הניהול העסקית האינטגרטיבית של SAP, על מנת להבטיח יעילות מרבית בתהליכי ההפצה וניהול המשאבים.
ב-2021, הונפקה החברה לציבור והיא נסחרת בבורסת ניירות הערך של תל אביב (TASE).
דיפלומט ישראל
דיפלומט ישראל הינה חברת המכירות וההפצה המובילה בישראל למוצרי צריכה המוניים (FMCG), בכללם מוצרי טיפוח אישי ומוצרים לבית, מוצרי מזון, מוצרים קפואים ומצוננים, חטיבה קולינרית ייעודית למגזר המוסדי (HoReCa) ומפעל לשירותי ערך מוסף. מאז 1968, מייצגת החברה באופן רשמי, מגוון מרשים של מותגים בינלאומיים ומקומיים, תוך הצעת תהליכים מתקדמים לניהול המכירות, השיווק (ניהול מלא או חלקי), ושרשרת האספקה וזאת באמצעות צוות בעל ניסיון עשיר, תשתיות מידע ולוגיסטיקה מתקדמות, המבטיחות עמידה בתקני האיכות הגבוהים ביותר. מערך ההפצה מבוסס על הגעה ישירה לכ-4500 נקודות מכירה קמעונאיות. החברה מפעילה תוכנה עסקית משולבת של SAP ותוכנת EWM המבטיחות יעילות מרבית בניהול התהליכים. החברה מציעה יכולות שיווק בפיתוח מותגים והתאמת אסטרטגיות גלובליות לשוק המקומי.
החטיבה הקולינרית של דיפלומט מתמחה במסעדות, בתי מלון והסעדה ולה כ-900 לקוחות פעילים בשוק זה. החטיבה מציעה ללקוחותיה מגוון רחב של מוצרים וחומרי גלם איכותיים מרחבי העולם, יחד עם מומחיות קולינרית ומסחרית, שמטרתם לטפל בצורה מיטבית בצורכי הלקוחות ולשפר את החוויה הקולינרית שלהם.
לדיפלומט מפעל לשירותי ערך מוסף המספק פתרונות מובילים בתחום האריזה והעיטוף, באיכות גבוהה ובביצועים המהירים ביותר. במפעל מכונות מתקדמות, טכנולוגיה חדשנית וצוות מקצועי.
החברה מפעילה מרכז לוגיסטי בן 30,000 מ"ר, שנמצא בפארק התעשייה "קריית שדה התעופה", בסמוך לנמל התעופה בן גוריון ולנתיבי תחבורה ראשיים.
שותפויות עסקיות עיקריות:
P&G, Mondelez, JDE-Jacobs coffee, Heinz, Braun, Lotus, SCJ, Duracell, Kikkoman, Mazola, Mutti, Teva, Rummo, Caputo, StarKist, Meditrend, Dorot, NAVEH -PHARMA and many others.
טלפון: 03-9766666
דיפלומט גיאורגיה
דיפלומט גאורגיה, החלה פעילותה ב-2008 בייצוג בלעדי של P&G, ומאז מפיצה החברה מגוון חברות ומותגים בינלאומיים נוספים כגון נסטלה, לוטוס ומבחר מוצרים של ספקים מקומיים.
לחברה מרכז הפצה מודרני בטביליסי המשתרע על 13,000 מ"ר, וכולל אחסון והפצה במגוון טמפרטורות, ומערכת SAP ותוכנת EWM המבטיחות יעילות מרבית בתהליכי ההפצה וניהול המשאבים.
בזכות שני סניפים- טביליסי במזרח וסמטרדיה במערב, צוות מקצועי של למעלה מ-730 אנשי מקצוע ומערך הפצה ישיר לכ-8,500 לקוחות, מספקת החברה תוצאות איכותיות המצטיינות ביושרה ובשקיפות. כל אלה הופכים את דיפלומט גיאורגיה לשותפה אמינה של ספקים בינלאומיים, כמו גם של מותגים מקומיים.
שותפות עסקיות עיקריות:
P&G, Nestle, Karavela-Kaija, Badagoni, Gomi Alcohol Company, Lotus Biscoff, Loacker, Kula, Wella, Duracell and our own brand Henry’s Kitchen.
טלפון: +995-32-291-9293
דיפלומט דרום אפריקה
בשנת 2010 חדרה דיפלומט לשוק העצום של דרום אפריקה, והתמקדה במכירות לשוק המסורתי המורכב, והייתה בין החברות הבודדות בדרא"פ המעניקות ליצרנים וספקים שירותי מכירות והפצה לערוץ זה. בשנים האחרונות התרחבה ההפצה גם לשוק המאורגן של הרשתות הגדולות, תוך שהיא מרחיבה את מגוון הספקים והמותגים להם נותנת החברה שירותי מכירות והפצה. לחברה שלושה מרכזים לוגיסטיים שמטרתם לספק כיסוי מלא לצורכי השוק: ביוהנסבורג, קייפטאון ופורט אליזבת. קיבולת האחסון הכללית של כל המחסנים מסתכמת ב-17,500 משטחים. באמצעות מערכת SAP מתקדמת, החברה מבטיחה יעילות תפעולית גבוהה ותחרותית. החברה מעסיקה כיום כ- 685 עובדים מיומנים ומנוסים, המפעילים טכנולוגיה מתקדמת ותהליכים ייחודיים, המאפשרים לה להיות בין חברות ההפצה הבודדות במדינה הנותנות שירותי הפצה לכלל השוק עם הפצה ישירה למעל 36,800 חנויות בשוק הבלתי פורמאלי וכמעט 3,000 לקוחות בשוק המסורתי והמודרני.
שותפויות עסקיות עיקריות:
Mondelez, JDE Coffee, Lotus Biscoff, Kraft Heinz, Elida, Kao, P&G, Evian Water, Adcock Ingram, POPz, Danone, Suntory.
טלפון: +27-27-87-284-2700
דיפלומט קפריסין
באוקטובר 2011 החלה דיפלומט לפעול בקפריסין ובבעלותה מרכז הפצה חדש המשתרע על שטח של 8,400 מ"ר עם קיבולת אחסון של 10,000 משטחים. דיפלומט קפריסין מגיעה ישירות לכ- 1,000 נקודות מכירה, הכוללות את כל רשתות המרכולים , בתי מרקחת, חנויות מכולת, חנויות נוחות וקיוסקים. דיפלומט מפעילה גם שירותי מכירות "וואן סייל" באזורי תיירות. בשנת 2023, החלה החברה לפעול בשוק היווני במכירה והפצת מותגי Lotus באמצעות חברה בת- Diplomat Greece ובכוונתה להמשיך ולהתרחב בשוק זה באמצעות הגדלת מגוון הספקים והמותגים אותם היא מפיצה. החל מ2026 הרחיבה החברה את פעילותה גם לשוק הרומני באמצעות חברת בת Diplomat Romania.
שותפויות עסקיות עיקריות:
P&G, Duracell, Manna, Mutti, Smartfood, Lipton, Nakd Bars, Trek bars, Mezete Humus, Lotus Biscoff, Bear, Kiddylicious, RAUCH beverages, Segafredo, Shenker tuna, Pescamar, Rose, FLORA.
טלפון: 210900 22 357 +
דיפלומט ניו זילנד
באפריל 2016 התחילה דיפלומט פעילותה בניו זילנד כמפיצה הבלעדית של P&G ובשנת 2022 התרחבה החברה לקטגוריות המזון. החברה מעסיקה 65 עובדים ומכסה ישירות את ערוצי המרכולים, בתי המרקחת, חנויות נוחות ומכולת, באמצעות צוות מכירות וניהול קטגוריות מנוסה, ובעזרת ניתוח נתונים והבנת הדינמיקה של השוק, המספק הבנה מלאה של צרכי הלקוחות והצרכנים לתועלת הספקים.
שותפויות עסקיות עיקריות:
P&G, Duracell, Lotus, Ritter sport chocolate, TWININGS, Canterbury Biltong, Blue Coconut, Blue Frog Cereal, Jarrah, Ovaline, Kiddylicious, Barebells.
טלפון: +64-9-477-6400
מטרת העל
לספק ערך גבוה ולאורך זמן לשותפי הערך שלנו (לקוחות, ספקים, עובדים וקהילה) ובתמורה להיות בחירתם המועדפת.
דירוגים
בנוסף אולי יעניין אותך
-
משפטהכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל
מאז שהיא זוכרת את עצמה, היא משכינת שלום ומיישבת סכסוכים, היא עו"ד ומגשרת ותיקה ומנוסה, היא מאמינה שגישור זו הדרך הנכונה והטובה ביותר לבני זוג לשמור על עצמם ועל הילדים שלהם, גם אחרי הגירושין, והליך הגירושין שהיא עברה בעצמה הפך אותה לאשת מקצוע טובה יותר, "אני אוהבת אנשים, אני יודעת לחשוב מחוץ לקופסה ולמצוא פתרונות יצירתיים לבעיות ודילמות". הכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל
הכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל
-
משפטפסק הדין כבר כאן: המשרדים הגדולים חייבים להמציא את עצמם מחדש
צוותים קטנים יותר, מערכות AI ייעודיות והרבה פחות מתמחים - תוך פחות משנתיים משרדי עורכי דין ייראו אחרת לגמרי, ולכן כבר עכשיו נדרשים שינוי יוצאי דופן
פסק הדין כבר כאן: המשרדים הגדולים חייבים להמציא את עצמם מחדש

