פאר לי שיווק פירות וירקות בע"מ

אספקה ושיווק של פירות וירקות

פאר לי שיווק פירות וירקות בע"מ
אייקון פרופיל

פרופיל החברה

שנת הקמה: 1992
תחום: אספקה ושיווק של פירות וירקות
כתובת: היצירה 13, ירושלים
טלפון: 02-6590351
פקס: 02-6528422
דוא"ל: [email protected]
אתר החברה: http://www.peerli.co.il
אייקון הנהלה

מנהלים

  • בני  רחימי

    בני רחימי

    מנכ"ל

    פאר לי שיווק פירות וירקות בע"מ

  • גדעון  רחימי

    גדעון רחימי

    סמנכ"ל תיפעול

    פאר לי שיווק פירות וירקות בע"מ

  • דורון רחימי

    דורון רחימי

    סמנכ"ל רכש

    פאר לי שיווק פירות וירקות בע"מ

אייקון אודות

אודות פאר לי שיווק פירות וירקות בע"מ

חברת פאר לי שיווק פירות וירקות בע"מ נוסדה בשנת 1992 על ידי משפחת רחימי ונמצאת בבעלותה המלאה. החברה המובילה עוסקת באספקה ושיווק של פירות וירקות. בתחילת דרכה פנתה החברה בעיקר למגזר המוסדי ועם התפתחותה במשך השנים היא נכנסה לשווקים הקמעונאיים וכיום היא מספקת לרשתות וחנויות את כל מגוון הפירות והירקות הקיים החל מהירקות הקטנים ביותר ועד תבלינים ופירות אקזוטיים.

היקפי הפעילות הכספיים שלה נעים על כ-200-250 מיליון ₪ בשנה ועל כ-5,000 טון תוצרת חקלאית בחודש. מספרים אלו הופכים אותה לאחת משלוש החברות הגדולות בארץ בתחום שיווק התוצרת החקלאית.

מרכז לוגיסטי ענק

מרכזה הלוגיסטי של החברה ממוקם באזור התעשייה בעטרות, ירושלים והוא משתרע על כ-4,000 מ"ר הכוללים מחסנים וחדרי קירור רבים. במרכז, הממוקם על קו התפר, עובדים כ-200 עובדים, יהודים וערבים כאחד.  את המרכז הלוגיסטי משרת צי של 40 משאיות הנוסעות ברחבי הארץ מדן ועד אילת, מביאות את התוצרת החקלאית ומוציאות את ההזמנות לאחר מכן אל הלקוחות. 

מפעל משוכלל לייצור ירקות מקולפים

בנוסף למרכז הלוגיסטי פועלת החברה גם בתחום הירקות המקולפים והיא ספקית ירקות מקולפים של בתי חולים, קיבוצים, אולמות אירועים, מסעדות ועוד. לאור צמיחתה המואצת של פעילות זו הקימה החברה מפעל חדש לירקות מקולפים על שטח של 1,200 מ"ר במישור אדומים. עם פתיחתו נחשב המפעל שעד היום הושקעו בו סכומים רבים במיכון וציוד, למתקדם ביותר בענף.

במפעל האוחז בכל רישיונות הייצור הנדרשים מייצרת החברה אריזות בגדלים שונים של ירקות מקולפים כגון תפוח אדמה, בצל, גזר, בטטה, שום וסלק. כלל הירקות המקולפים טריים ובעלי חיי מדף של עד 7 ימים. האסטרטגיה העומדת מאחורי הקמת המפעל החדשני היא הפנמה של מנהלי החברה לדרישה ההולכת וגוברת מצד הצרכנים הפרטיים (לקוחות הקצה) כמו גם השוק המוסדי דוגמת משרדי ממשלה וארגונים ציבוריים, לאריזות מוכנות של ירקות מקולפים לצרכי בישול ושימוש מהירים.

מסביב לשעון

החברה עובדת עם חקלאים ובתי אריזה מהשורה הראשונה, גם מרמת הגולן וגם מהדרום. בעיתות מחסור החברה מייבאת פירות וירקות מחו"ל, בעיקר ממדינות האיחוד האירופי, טורקיה וירדן. אספקות התוצרת החקלאית הן יומיומיות והן מגיעות מהקטיף הנעשה באותו יום לפנות בוקר. משאיות החברה אוספות את התוצרת, מביאות אותה למרכז הלוגיסטי בירושלים שם היא מקוררת וכבר באותו לילה היא מלוקטת ומסופקת ללקוחות החברה.

שירות הלקוחות – למען הלקוח ללא פשרות

שירות הלקוחות של החברה הוא נר לרגליה ויצר לה מוניטין ההולך לפניה. החברה חרטה על דגלה לתת את שירות הלקוחות הטוב ביותר עבור מגוון לקוחותיה והיא בעלת יכולת להגיע לכל נקודה בארץ באמצעות צי משאיותיה היוצאות בכל שעות היום משערי המרכז הלוגיסטי.

החברה מפעילה מוקד שירות עבור כל מוצריה ובמקרה הצורך ניתן מענה מידי לכל תקלה או בעיה לשביעות רצון הלקוחות. המוקד עומד לרשות הלקוחות בזמינות מרבית.

מסתכלים קדימה

כחברה מובילה בתחום הלוגיסטיקה מבינים בחברת "פאר לי" כי העולם הולך לכיוון של רובוטיקה ודיגיטציה ובוחנים כיצד להדביק את הפערים הטכנולוגיים תוך חיסכון בכח אדם.

בחברה הולכים בנושא זה עקב לצד אגודל לאור הבנתם כי בתחום הפירות והירקות, מוצר אורגני מתכלה, יש לתת דגש מיוחד על ידי עיניים אנושיות ולא להסתמך רק על מיכון רובוטי מתקדם ככל שיהיה.

פעילות קהילתית

החברה תורמת רבות לחברה וב-15 השנים האחרונות היא מעסיקה במפעליה אסירים משוחררים לצורך שיקומם. האסירים, מוצאים חזרה את מקומם בחברה, משתקמים וחוזרים למוטב. בין האסירים המשוקמים האלו, יהודים וערבים כאחד, יש כאלו העובדים בחברה ברצף בין 10-15 שנה.

שנת השמיטה

עוצמתה הגדולה של החברה באה מדי שבע שנים, בשנת השמיטה, לאור זיהויה כחברה המקפידה מאוד על ההיבטים ההלכתיים הקשורים לתוצרת החקלאית. כך, הציבור החרדי למשל נסמך מאוד על התוצרת החקלאית אותה משווקת החברה בשנת השמיטה שכן בשנה זו מייבאת החברה בעיקר תוצרת חקלאית מחו"ל. גם שאר הציבור הכללי המבקש להקפיד ולא לאכול תוצרת חקלאית שגודלה באדמת ארץ ישראל בשנת השמיטה, יודע שהוא יכול לסמוך חברת "פאר לי" בפירות והירקות מהם הוא ניזון בשנה זו.

בנוסף אולי יעניין אותך

  • גישורים – חובת ההתחדשות

    הצגת פרקטיקה גישורית המיישמת גישה מעודכנת להתנהלות הליכי הגישור בכלל ובתיקי נזיקין בפרט

    גישורים – חובת ההתחדשות

  • המדינה לוקחת הכל אבל משלמת חצי

    המדינה לוקחת הכל אבל משלמת חצי

  • מחפשים את האיזון

    האם לעבוד מהבית או מהמשרד? האם יש להמשיך את השימוש בטכנולוגיות לטובת קידום הליכים משפטיים ועל חשבון המפגש הבין אישי? האם תקנות סדר הדין האזרחי החדשות יועילו או יזיקו למערכת המשפט? כיצד צריכה לנהוג המערכת על רקע ההתקפות החוזרות ונשנות עליה מצד גורמים פוליטיים? ענף המשפט נחשב כשמרן ועורכי הדין אינם אוהבים זעזועים ושינויים חדים, אולם השנה החולפת הייתה מלאה בהם. השבוע נפגשו בכירי עורכי הדין בישראל למפגש פורום בכירי ענף המשפט של DUN’S 100 בכדי להיחשף לדירוג של המשרדים המובילים בישראל, וגם כדי להבין לאן צועד הענף במציאות החדשה שנוצרה, ועודנה נוצרת, בעקבות תהליכים משמעותיים שהשפיעו על עולם המשפט בשנה האחרונה

    מחפשים את האיזון

  • SOC–OT מהו ולשם מה הוא?

    כל החפץ בהמשך ייצור תקין שמתנהל ללא חריקות, חייב לטפל בניטור והגנת סייבר במערכות הייצור

    SOC–OT מהו ולשם מה הוא?