כמיפל בע"מ

הפצה, מכירה ושיווק של תרופות, מוצרי בריאות, טיפוח ותינוקות

אייקון פרופיל

פרופיל חברה

שנת הקמה: 1941
תחום: הפצה, מכירה ושיווק של תרופות, מוצרי בריאות, טיפוח ותינוקות
כתובת: רח' גיבורי ישראל 44, נתניה 4250432
טלפון: 09-8633633
פקס: 09-8651113
דוא"ל: [email protected]
אתר החברה: http://www.chemipal.co.il
אייקון הנהלה

מנהלים

  • מאיר רוקח

    מאיר רוקח

    מנכ"ל

    כמיפל בע"מ

    איתן גל בעלים
אייקון אודות

אודות כמיפל בע"מ

כמיפל הינה מהחברות המובילות והגדולות בישראל להפצה, מכירות ושיווק של תרופות מרשם, תרופות ללא מרשם, קאנאביס רפואי, תוספי תזונה, מוצרי טיפוח וקוסמטיקה, מוצרי תינוקות ובריאות, לרשתות פארם ובתי מרקחת ברחבי הארץ, קופות חולים, בתי חולים, חנויות תינוקות וטבע ועוד.

כמו כן, פועלת כמיפל כזרוע הביצוע הלוגיסטית הבלעדית של חברת סופר-פארם, עבורה מנהלת החברה את כלל השירותים הלוגיסטיים, באמצעות מספר מרכזים לוגיסטיים מתקדמים.

במרכזיה הלוגיסטיים בנתניה ובפארק תעשיות עמק חפר, פארק מדע ותעשיה מבוא כרמל ובקיבוץ אייל, מנהלת כמיפל את כלל שרשרת האספקה הלוגיסטית, על פי מערך שיגור והפצה ייחודי וחדשני. כמיפל מהווה one stop shop לכלל הפעילויות הלוגיסטיות, החל מרגע קבלת משטחי המוצרים בחברה, קליטתם ובדיקתם, אחסנתם, ליקוטם, העמסתם ושיגורם לנקודות המכירה, בתהליך מפוקח, מבוקר ומנוטר, וזאת כ-24-48 שעות מרגע קבלת ההזמנה.

החברה מייצגת את מרבית יצרניות התרופות הישראליות, בהן דקסל, אוניפארם, רפא, תרימה, פלוריש, ד"ר פישר ועוד, בנוסף לחברות בינלאומיות מובילות ובהן פיליפס Avent, מוצרי החבישה של 3M, מוצרי ClearBlue, מוצרי הקוסמטיקה של לוריאל, דיור ועוד.

כמיפל היא בעלת חברת פארמה גורי המייבאת מוצרים של חברות בינלאומיות ובהם רסקיו, צבעי שיער נטורטינט, פיטו פריז ועוד.

החברה משרתת למעלה מ-1700 נקודות מכירה בכ-650 בתי מרקחת פרטיים, כ-400 סניפי סופר-פארם ורשת Be, קופות חולים, בתי חולים, בתי טבע וחנויות לממכר מוצרי תינוקות.

כמיפל כיום מנוהלת ממרכזה המנהלי והלוגיסטי בנתניה, בבניין אשר בבעלותה בו פועלים כ-300 עובדים מהמחלקות השונות.

250 עובדים נוספים פועלים ממרכזה הלוגיסטי של החברה בקיבוץ אייל, בו מנוהלים התהליכים הלוגיסטיים, בעבור רשת סופר-פארם, והשאר באתר פארק תעשיות עמק חפר ומבוא כרמל. כמיפל בית מסחר לתרופות, מאושרת על ידי משרד הבריאות, פועלת על פי תקני איכות GDP ו-GMP ומפוקחת על ידי דירקטוריון אקטיבי ומבקר פנים.

על החברה

חברת כמיפל נוסדה בשנת 1941, ומאז ועד לשנת 1984 נוהלה על ידי מר יהודה גל, אשר מינף, פיתח את פעילותה ויצר רשת של קשרים עסקיים אל מול לקוחות וספקים כאחד.
עם הצטרפותו של מר איתן גל, בנו של יהודה, הפכה החברה לפורצת דרך, בעלת פריסה ארצית בקרב כלל השוק הפרמצבטי בישראל.
בשנת 2008 הוכרזה כמיפל כחברה הזוכה במכרז, לניהול המרכז הלוגיסטי של חברת סופר-פארם.
בשנת 2014 נבחרה כמיפל במכרז נוסף של סופר-פארם, לניהול מרכז לוגיסטי בתחום התרופות.

בשנת 2020 הקימה כמיפל בשיתוף חברת דיפלומט את חברת CDSL, חברת בת, שלה הסכם ל-20 שנה, לניהול הפעילות הלוגיסטית הכללית עבור רשת סופר-פארם.
בסוף 2022 חתמה החברה על הסכם עם חברת נכסי קיסריה בע"מ כיזם, להקמת מרכז לוגיסטי אוטומטי המתקדם מסוגו בארץ, בפארק תעשיות קיסריה, שיאחד מספר מרכזים לוגיסטיים של כמיפל, תחת קורת גג אחת.
בסוף 2024 חתמה החברה על הסכם רכש אוטומציה למרכז הלוגיסטי בקיסריה , עם חברת KNAPP האוסטרית, מובילה עולמית בתחום.

שורשים איתנים לצמיחה מתמדת

על אף גודלה ועצמתה של החברה, מנוהלת כמיפל באווירה משפחתית אינטימית, מתוך הערכה וכבוד לעובדי החברה, לקוחותיה וספקיה. ערכי הליבה של החברה מיושמים היטב בכל מישורי פעילותה, וכוללים בין היתר ערכי שירות אישי וזמין; נחישות בשמירה על סביבת עבודה מכבדת וחמה; חדשנות מחשבתית, חלוציות והקפדה על התפתחות מתמדת.

כמיפל מלאת כבוד לעובדיה הוותיקים הפועלים כשותפים מלאים להצלחתה, ואשר מלווים אותה ביציבות תעסוקתית מרשימה לאורך עשרות שנים.
בד בבד, מקפידה החברה לצרף אל שורותיה מוחות צעירים, דינמיים ורעננים, המביאים עימם חשיבה יצירתית, ופתרונות ייחודיים.

חטיבות החברה, חברות בנות

חטיבת השירותים הלוגיסטיים

החטיבה מנהלת ומתפעלת את פעילות הליבה של כמיפל, כמרכז ארצי להפצת תרופות ומוצרי צריכה לבתי מרקחת ורשתות פארם. לחטיבה מרכז שירות טלפוני המרכז את כלל פניות הלקוחות והספקים.

החטיבה פיתחה מערך הוליסטי לכלל הדרישות הלוגיסטיות המורכבות הנוגעות להפצת תרופות, הנשלט על ידי מודלים טכנולוגיים מתקדמים הכוללים בין היתר WMS לניהול מלאי, עגלות ליקוט ממוחשבות לניהול מערך הליקוט ו-POD לניהול מערך ההפצה.

החטיבה מנהלת את מחסן החברה המרכזי, הפרוס על שטחים של כ-25000 מ"ר ובהם חדרי קירור, מחסנים ייעודים לתרופות, מזון, נרקוטיקה, קנאביס ועוד. בשלוש השנים האחרונות השקיעה החברה כ-25 מ' ₪ בשיפורים במערך האיכות שקידמו אותה לחזית תחום הפצת התרופות בארץ. 

חטיבת השיווק והמכירות ("כמיפל ברנדס")

אחד הגופים המובילים ביבוא, שיווק ומכירת מוצרי בריאות וטיפוח בשוק הפארם בישראל.

כיום כמיפל-ברנדס מייצגת בישראל חברות ומותגים בינלאומיים מובילים אשר נמצאים כמעט בכל בית בישראל: AVENT מותג מוצרי ההנקה המוביל בישראל , Philips, סוניקר, וואן בלייד, גרינטוס, 3M , רסקיו, Life (מכשור רפואי וחבישה של סופר-פארם), ClearBlue, , Bioderma , Sambucol, טריקלמון, וויטגלו, גרינטוס, סוניקר, Oralmedic , ריכוזית, ועוד.
במהלך 30 השנים האחרונות, צוות השיווק והמכירות של כמיפל-ברנדס, הוכיח כיצד חשיבה מחוץ לקופסא, חדשנות, יצירתיות והכרת הצרכן הישראלי, מובילים להצטיינות בבניית וניהול מותגים חדשים בישראל.

הפילוסופיה של כמיפל-ברנדס הינה (1) מחויבות לחדשנות אמיתית, (2) התמקדות במוצרים איכותיים, (3) הצעה ייחודית לצרכן כיתרון על מתחרים, (4) מיתוג עמוק.
ייעוד החטיבה הינו להביא לשוק הישראלי מוצרים איכותיים, ייחודיים, חדשניים, עם ערך מוסף, שיעניקו פתרון או ישפרו את התנהלות וחיי הצרכן הישראלי.

חברת CDSL

בסוף שנת 2020 הקימה כמיפל בשיתוף חברת דיפלומט את חברת CDSL שלה הסכם לניהול המערך הלוגיסטי הכללי, עבור רשת סופר-פארם.
המרלו"ג מרכז את כלל מוצרי הרשת (מלבד תרופות) במחסן לוגיסטי אחד, ומפקח על הפצתם במשלוח אחד מרוכז לכ-300 סניפי הרשת, על ידי צי רכבים מבוקרי טמפרטורה. המרלו"ג בשטח כולל של כ-25 אלף מ"ר ממוקם ליד קיבוץ אייל.

בנוסף אולי יעניין אותך

  • הכירו את המנהל – יניר הראל

    הכירו את המנהל – יניר הראל

  • הכירו את המנהל – עו"ד גיל סולומון

    הכירו את המנהל – עו"ד גיל סולומון

  • פסק הדין כבר כאן: המשרדים הגדולים חייבים להמציא את עצמם מחדש

    צוותים קטנים יותר, מערכות AI ייעודיות והרבה פחות מתמחים - תוך פחות משנתיים משרדי עורכי דין ייראו אחרת לגמרי, ולכן כבר עכשיו נדרשים שינוי יוצאי דופן

    פסק הדין כבר כאן: המשרדים הגדולים חייבים להמציא את עצמם מחדש

  • הכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל

    מאז שהיא זוכרת את עצמה, היא משכינת שלום ומיישבת סכסוכים, היא עו"ד ומגשרת ותיקה ומנוסה, היא מאמינה שגישור זו הדרך הנכונה והטובה ביותר לבני זוג לשמור על עצמם ועל הילדים שלהם, גם אחרי הגירושין, והליך הגירושין שהיא עברה בעצמה הפך אותה לאשת מקצוע טובה יותר, "אני אוהבת אנשים, אני יודעת לחשוב מחוץ לקופסה ולמצוא פתרונות יצירתיים לבעיות ודילמות". הכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל

    הכירו את עו"ד והמגשרת אפרת אנגל