
קבוצת ש"י גיל - הבונים
יזמות, ביצוע וניהול נדל"ן


פרופיל החברה
שנת הקמה: | 1987 |
תחום: | יזמות, ביצוע וניהול נדל"ן |
כתובת: | רח' החרושת 12, אור יהודה 6037580 |
טלפון: | 03-5179300 |
פקס: | 03-5179100 |
דוא"ל: | office@habonimil.co.il |
אתר החברה: | https://www.shay-gil.co.il |

מנהלים
-
יגאל גיל
יו"ר
קבוצת ש"י גיל - הבונים
-
שיראל יעקב בזיז
מנכ"ל
קבוצת ש"י גיל - הבונים

אודות קבוצת ש"י גיל - הבונים
קבוצת ש"י גיל – הבונים מנוהלת על ידי שיראל בזיז (מנכ"ל החברות) ויגאל גיל (יו"ר החברות), ופועלת בתחום הייזום, הפיקוח והבניה, והקמת פרויקטים רבים בענף הבניה הישראלי. הקבוצה מורכבת מהחברות ש"י גיל והבונים. ש"י גיל הינה חברה ותיקה העוסקת בתחום הבניה משנת 1987 והיא בעלת סיווג קבלני ג' 5 (בלתי מוגבל).
במהלך השנים עסקה החברה בביצוע פרויקטים של בנייה רוויה למגורים, מבני תעשיה, מרכזים לוגיסטיים, מפעלים, ביצוע עבודות בטון, עבודות מתכת ועוד. חברת הבונים, זרועה השנייה של הקבוצה היא חברת ניהול ופיקוח פרויקטים אשר עוסקת בעיקר בניהול פרויקטים מורכבים ויוקרתיים ביותר בתחומי המלונאות, בתי יוקרה, פרויקטים מיוחדים, וכיו"ב.
נכון להיום שואפת הקבוצה להמשיך ולפתח את פעילותה היזמית, וכמו כן להוביל ולקדם את איכות הביצוע בענף הבנייה.
יתרון גדול בתכנון הביצוע
שתי החברות פועלות כקבוצה ממוזגת תחת קורת גג אחת והדבר מעניק להן יתרון עצום בהיבט תכנון הביצוע. כך, בכל פרויקט אותו לוקחת הקבוצה על עצמה היא מביאה עימה סוללה רחבה של יועצים, אדריכלים, מהנדסים, אנשי פיננסים וכדומה, אליהם נוספים בהמשך אנשי הביצוע ומנהלי העבודה. שילוב זה מוביל לכך שלקוח החותם על חוזה עם הקבוצה מקבל ממנה את השירות המקיף ביותר החל משלב איתור הקרקע ועד לשלבי סיום הבנייה ומסירת המפתחות.
איתנות פיננסית גבוהה ביותר
החברה בעלת איתנות פיננסית גבוהה והיא מתייחדת במטה ניהולי רזה וחכם המקפיד מאוד על איכות ביצוע בסטנדרטים המחמירים ביותר. שיראל המנכ"ל ויגאל יושב הראש משתתפים בעצמם ברובן המוחלט של הישיבות באתרים השונים וזאת לצורך פיקוח הדוק על טיב והתקדמות העבודה בשטח. החברה שואפת למצוינות ומפעילה מערכת בקרה פנימית בכל פרויקט, ברוב המקרים היא אף מצליחה להקדים את לוחות הזמנים שנקבעו בחוזה. בנוסף הקבוצה שמה דגש מיוחד על היבט הבטיחות באתריה השונים ובכל אתר מועסק אחראי בטיחות המקפיד על התקני הבטיחות של העובדים, דבר המוביל לאפס תאונות עבודה קטלניות באתרי החברה.
פרויקטים נבחרים
בנייה רוויה
הרצליה – החברה נמצאת בשלבי ביצוע מתקדמים של בניית שלושה בנינים בעלי 40 יח"ד חדשות בעיר.
רמת בית שמש, בית שמש – החברה מבצעת 7 בנינים בעלי 109 יח"ד חדשות.
נווה צדק – החברה בונה פרויקט יוקרה הכולל 25 יח"ד הצופות לים. המבנה כולל 3 קומות וקומת נסיגה.
בית"ר עלית – החברה בונה פרויקט מגורים הכולל 24 יח"ד חדשות בעיר החרדית.
מרכזים לוגיסטיים
מר"לוג חברת פיאט – הקמת מבנים לוגיסטיים בפארק ראם הכוללים חדרי שטיפה ומבנה לקבלת מכוניות חדשות. החברה הייתה שותפה בכלל עבודות המתכת והשערים של המבנים המשתרעים על כ-2000 מ"ר.
מרלו"ג חברת פורד – הקמת מרכז לוגיסטי עבור מותג משאיות חדש של פורד. המרכז משתרע על שטח של כ-4000 מ"ר והוא כולל משרדים, מטה הנהלה, מוסך, ועוד.
דלק מוטורס – הקמת מבנה תעשיה למוסך מזדה פורד. שטח מבנה התעשייה משתרע על כ-16,000 מ"ר, והחברה הייתה אחראית על תכנון הפרויקט וביצוע כלל עבודות הפיתוח, מערכות המים, החשמל, הביוב, המוסך והמכונות.
מרכז לוגיסטי U.M.I – מרכז לוגיסטי שהוקם באזור תעשיה שוהם על שטח של כ-6,000 מ"ר. החברה הייתה אחראית לעבודות שלד מתכת וכיסוי המבנה המורכב ממתכת ופנלים מבודדים.
מרלו״ג טבע מדיקל – פרויקט להקמת מערכות חשמל, אינסטלציה, כיבוי אש, עבודות עפר ופיתוח סביבתי מלא במרכז הלוגיסטי של טבע מדיקל באזור תעשיה באר טוביה המשתרע על כ-6000 מ"ר.
תחנות כח
תחנת כוח אשקלון – חברת ש"י גיל ביצעה את עבודות התקנת ביסוס לטורבינות גז והבוילרים בתחנה. כמו כן החברה הייתה אחראית לעבודות מתכת באתר בסטנדרטים הגבוהים ביותר.
איצטדיונים
איצטדיון טדי קולק, ירושלים – החברה ביצעה עבודות מתכת נרחבות באיצטדיון המפורסם.
מפעלים
מפעל שיש, ירושלים – הקמת מפעל באזור תעשיה הר טוב בשטח המשתרע על כ-4,000 מ"ר. הפרויקט כלל בנייה של אולמות ייצור, משרדים, מאגרי מים, מתקני טיהור מים, עבודות עפר ומסילות עגורנים.
מפעל מגבות, ערד – הקמת מפעל באזור תעשיה ערד בשטח המשתרע על כ-8,000 מ"ר. הפרויקט כלל בנייה של אולמות אחסון, אולמות ייצור, גלריה בשטח כ-2,500 מ"ר, משרדים ומלתחות.
בנוסף החברה ביצעה במקום עבודות עפר ועבודות פיתוח סביבתי.
מפעל מדגריית נורדיה – הקמת מבנה בעל שתי קומות בשטח כולל של כ-2,000 מ"ר במושב נורדיה. קומתו הראשונה של המפעל כוללת משרדים וחדרי הנהלה כמו גם חדרי קירור ואידוי חדרי דגירה, אולמות קבלה ומשלוחים.
קומתו השנייה של המבנה משמשת כאולם פתוח לאחסנה.
מבני תעשייה
רנו ניסן – הקמת מבנה לוגיסטי עבור חברת רנו ניסן. הפרויקט הוקם באזור תעשייה פארק ראם והוא כולל חמישה מבני תעשיה בשטח של כ-32,000 מ"ר.
מוסך קרסו ראשל״צ – הקמת מוסך עבור קבוצת קרסו אזור התעשייה ראשל"צ מערב. שטחו הכולל של המבנה עומד על כ-60,000 מ"ר והפרויקט כלל עבודות בטון, פלדה וכיסוי, כאשר תהליך העבודה בוצע מתחילתו ועד סופו ע"י ש"י גיל פרויקטים.
בית קירור גידולי אגו – החברה הקימה מבנים טרומיים עבור חברת גידולי אגו בישוב ישע שבדרום.
המבנים משתרעים על שטח של כ-5,000 מ"ר והם כוללים אולמות איחסון בקירור, אולמות אריזה, מעבדות, מבני משרדים, ועוד.

גלרית תמונות








בנוסף אולי יעניין אותך
-
משפט
ידועים בציבור? ייתכן שאתם שותפים גם בנכסים העסקיים
ידועים בציבור? ייתכן שאתם שותפים גם בנכסים העסקיים
-
טכנולוגיה
יום הילד הבינלאומי; 6 פטנטים שכל ילד והורה ישמחו להכיר
כל מה שילד צריך
יום הילד הבינלאומי; 6 פטנטים שכל ילד והורה ישמחו להכיר
-
נדל"ן
דוח אפס – מהות ודגשים ליזם
דוח אפס מהווה כלי לקבלת החלטה עבור הגורם המממן בפרויקט. מטרתו להציג תמונת מצב תכנונית, משפטית וכלכלית של הפרויקט
דוח אפס – מהות ודגשים ליזם
-
נדל"ן
מהנדסים אזרחיים צעירים? חובת ההוכחה היא עליכם
מהם האתגרים העומדים בפני מהנדסים אזרחיים צעירים. ניסינו לבחון את נקודת המבט של ספיר נעמן, מהנדסת אזרחית צעירה בעלת כשנתיים ניסיון, לבין נקודת המבט של עמי פורן, מנכ"ל משותף בחברת פורן שרים ומהנדס אזרחי בעל ותק של מעל ל - 20 שנות ניסיון בתחום
מהנדסים אזרחיים צעירים? חובת ההוכחה היא עליכם