WalkMe - ווקמי בע"מ
SaaS
פרופיל חברה
שנת הקמה: | 2011 |
תחום: | SaaS |
כתובת: | וולטר מוזס 1, תל - אביב |
דוא"ל: | [email protected] |
אתר החברה: | https://www.walkme.com |
Instagram: | לחץ לצפייה |
Facebook: | לחץ לצפייה |
Twitter: | לחץ לצפייה |
Linkedin: | לחץ לצפייה |
מנהלים
-
דן עדיקא
CEO
WalkMe - ווקמי בע"מ
-
חגית ינון
CFO
WalkMe - ווקמי בע"מ
-
צ'לסי פירזנסקי
CPO
WalkMe - ווקמי בע"מ
-
אדריאל סאנצ'ז
CMO
WalkMe - ווקמי בע"מ
-
סקוט ליטל
CRO
WalkMe - ווקמי בע"מ
-
סוניל נגדב
CSG
WalkMe - ווקמי בע"מ
-
פול שין
General Counsil
WalkMe - ווקמי בע"מ
אודות WalkMe - ווקמי בע"מ
חברת WalkMe הינה חברת הייטק ישראלית המפתחת פלטפורמה מבוססת ענן המפשטת את השימוש באתרי אינטרנט ובאפליקציות, מורכבים ככל שיהיו, על ידי הנעה והכוונה לפעולה במודל שייסדה - Digital Adoption Platform - DAP.
החברה הוקמה ב־2011 על ידי מנכ"ל החברה דן עדיקא ושותפיו דאז רפאל סווירי, יובל שלום אוזנה ואייל כהן.
נכון להיום יש לחברה כ-35 מיליון משתמשים במעל ל-42 מדינות ברחבי העולם ועל לקוחותיה העסקיים נמנות אלפי חברות, ביניהן תאגידים בינלאומיים גדולים דוגמת נסטלה, סימנס, לינקדאין, וולגרינס, אוקטה, וורנר מיוזיק גרופ ועוד.
החברה מדורגת כפלטפורמת DAP מובילה בדירוג G2 הבינלאומי והיא למעשה הספקית היחידה המופיעה ברשימת המוצרים הטובים ביותר למגזר העסקי לשנת 2023.
הנפקה בנאסד"ק לפי שווי של 2.6 מיליארד דולר
הרעיון המקורי והתפתחותה המואצת של החברה בלטו בעיני חברות הדירוג והמחקר הבינלאומית ו-WalkMe דורגה במהלך השנים ברשימת חברות הטכנולוגיה הצומחות בצפון אמריקה, וחברת המחקר גרטנר אף זיכתה אותה בתואר Cool Vendor. בשנת 2021 הונפקה החברה בנאסד"ק לפי שווי של 2.6 מיליארד דולר, ונכון להיום היא מעסיקה קרוב ל-1000 עובדים, חלקם במרכז המו"פ של החברה בתל אביב, ויתרם בארה"ב, ביפן, באוסטרליה ובאירופה.
לחברה משרדים בתל אביב, סן פרנסיסקו, ראלי, פריז, לונדון, ברלין, טוקיו, סידני וסינגפור.
קטגוריה חדשה בעולם ההייטק
בשונה מחברות טכנולוגיות אחרות המבוססות על שיפור של מוצר או שירות קיים,יצרה קטגוריה חדשה. הרעיון להקמת החברה נולד כזיהוי צורך שעלה מהשטח – אימו של אחד המייסדים ביקשה ממנו סיוע בפעולה שגרתית באתר האינטרנט של הבנק, ולאחר מספר שבועות היא חזרה וביקשה את אותה עזרה בשימוש באתר. בשלב זה הוא הבין שבדומה לאימו המתקשה לגלוש באתר, ישנם המונים הזקוקים לסיוע בגלישה באתרים השונים וכך נולד הרעיון של WalkMe – פלטפורמה המייעלת את חווית המשתמש.
נקודת המפנה: החברה עוברת לשוק העסקי
בשנתיים הראשונות לפעילותה התמקדה החברה בפלח הצרכני, כלומר משתמשים מקרב האוכלוסייה הכללית, אך ביולי 2013 הגיעה נקודת המפנה של החברה, כאשר לאור דרישה מחברה מסחרית אשר ביקשה לייצר פלטפורמת הדרכה גם עבור אנשי המכירות שלה, החלה החברה להתמקד בשוק הארגוני.
פלטפורמה הניצבת בראש מאגר התוכנות הארגוני
פלטפורמת WalkMe ניצבת למעשה בראש מאגר התוכנות של הארגון / החברה והיא מעניקה לדרג הניהולי את האפשרות לראות איך העובדים בארגון עושים בהם שימוש, היכן הם מתקשים, והאם התוכנה שרכשו מייצרת את הערך שלשמה נרכשה. עם זיהוי השימושים והקשיים, ניתנים לעובדים כלים אופטימאליים להתגברות על אותן בעיות תוך יצירת ממשק נוח וידידותי במיוחד, בכל תוכנה או אפליקציה ארגונית. באופן זה ניתן להטמיע תוכנות ואפליקציות חדשות תוך חיסכון בכסף, צמצום סיכונים, פרודוקטיביות מוגברת והפיכת העובדים לשבעי רצון ושמחים יותר. פלטפורמת WalkMe מאפשרת לכל ארגון או חברה עסקית להצטייד בכלים להתמודדות עם השינויים הטכנולוגיים הדינמיים של היום, ולאמץ תהליכים חדשים ותוכנות מתקדמות, אשר עונים על סדרי העדיפויות השונים של הארגון.
הפלטפורמה פועלת על גבי אתרים קיימים בקלות, ללא צורך בכתיבת קוד נוסף. במרוצת השנים הלכה הפלטפורמה והתפתחה והיא מבוססת כיום על יכולות בינה מלאכותית (AI) המעניקות לה יכולות מגוונות: זיהוי משתמשים שזקוקים להכוונה והשלמת פעולות מסוימות באופן אוטומטי, איסוף נתונים על אופני השימוש באתר / אפליקציה, זיהוי בעיות עתידיות ומניעתן, מציאת דפוסי התנהגות באתר, ועוד. הודות למוטיב החדשנות בחברה, מחזיקה כיום WalkMe ב-23 פטנטים רשומים וכן 27 פטנטים נוספים בתהליכי אישור. כמו כן, מיקוד החברה בבינה מלאכותית מתבטא ב-8 פטנטים רשומים על שמה ו-14 נוספים המצויים בשלבי אישור שונים אשר מבוססים על בינה מלאכותית. כל אלה ביחד מניעים את הדור הבא של פיתוח עולם ה-DAP.
מעצבת את העתיד בעולם העבודה
פלטפורמת WalkMe בונה סטנדרט חדש של עבודה עם אוטומציית שיחות תוך מינוף יכולות טקסט-פעולה. הבינה המלאכותית עליה מושתתת הפלטפורמה עוצבה לא רק כדי להבין את התנהגות המשתמשים, אלא גם את כוונותיהם הראשוניות בביצוע הפעולה, תוך סלילת הדרך לחוויית משתמש פרסונאלית ומשופרת.
שלושת מישורי הפלטפורמה
פלטפורמת החברה מחולקת לשלושה מישורים עיקריים: דאטה, אקשן וחווית המשתמש (יוזר). במישור הדאטה, הפלטפורמה מבצעת אופטימיזציה להשקעות תוכנה ארגוניות ותהליכים עסקיים, תוך ראייה ארגונית ממעוף הציפור כיצד נעשה שימוש במערכות ואיך נראית חוויית המשתמש בפועל.
המישור השני, האקשן, מתבטא במינוף הדאטה הארגונית, במטרה לעצב חוויות שמגבירות את אימוץ המעורבות בתהליכי העבודה, ויישומם באמצעות כלים מובנים מראש וללא צורך בידע קודם בפיתוח או קוד, מה שמזרז משמעותית את ה-Time-to-value ומעצים את המנהלים במחלקות השונות.
במישור השלישי, החוויה, הפלטפורמה מנגישה באופן אינטואיטיבי לעובדי החברה מידע המייעל את עבודתם. זאת, תוך זמינות מלאה על גבי הדסקטופ, הטלפון הנייד והרשת.
Shadow AI
החברה שוקדת כל העת על פיתוח מוצרים ופתרונות המתכתבים עם צרכי השטח, כאשר אחד החדשים והפופולריים שבהם הוא Shadow AI. פיתוח זה הגיע לעולם בעקבות השימוש ההולך וגובר של משתמשים באפליקציות מבוססות בינה מלאכותית דוגמת Chat GPT.
השימוש בצ'ט יצר מצבים בהם עובדים בחברות שונות העלו מידע פיננסי רגיש על החברה, דאטה על לקוחות וכן הלאה, מה שיצר סיכון לשימוש עוין במידע זה. כאן מגיע המענה של Shadow AI, שראשית כל מציג בפני מנהלי מערכות המידע בארגון לזהות תוכנות שהותקנו ללא ידיעתם על ידי העובדים.
שנית, הפיתוח של WalkMe מקפיץ לעובדים הודעות שונות בנוגע לאופן השימוש המקובל, באמצעותו יוכלו לבצע פעולות באותה המערכת. בהמשך לרוח הכללית של WalkMe יצרה החברה הודעות עם עיצובים מוכנים – כך שקיימות הודעות ויזואליות שונות המדריכות את המשתמש בכל מערכת אליה נכנס.
עידכונים מהפייסבוק
גלרית תמונות
דירוגים
פרסומים
-
דבק ארגוני: קהילות עובדים כמנוע צמיחה
זירת DUN'S100 בכלכליסט - 1.1.2024
קרא עוד
בנוסף אולי יעניין אותך
-
נדל"ן
כיצד בודקים איתנות פיננסית של יזם במסגרת מכרז יזמים .
כיצד בודקים איתנות פיננסית של יזם במסגרת מכרז יזמים .
-
משפט
למנוע עינויי דין ולהגביר אפקטיביות: זו הדרך להתמודד עם צווארי הבקבוק בהליך המשפטי פלילי בישראל
נוכח קיומם של מספר צווארי בקבוק בהליך המשפטי פלילי בישראל הוקמה וועדת היגוי לצורך גיבוש פתרונות יעילים. עד כה גובשו מספר דרכי פעולה אך המלאכה עדיין לא תמה וטיפול עומק בסוגיות שצפות יביא לקיצור ניכר בהליך הפלילי בישראל
למנוע עינויי דין ולהגביר אפקטיביות: זו הדרך להתמודד עם צווארי הבקבוק בהליך המשפטי פלילי בישראל
-
נדל"ן
האם פרוייקטים של התחדשות עירונית זקוקים להתערבות מעשית של רגולציה חיצונית לפרויקט
או שיש לתת לכוחות השוק לעשות את שלהם ולהסתפק בהכוונה והנחיה.
האם פרוייקטים של התחדשות עירונית זקוקים להתערבות מעשית של רגולציה חיצונית לפרויקט